Endelig så er det høst og vi kan starte opp med speideren igjen. Vi ønsker alle gamle og nye speidere velkommne

  • Småspeideren (3.-4.klasse) har prøve-på møter onsdag 30/8, 6/9 klokken 18:00-20:00 på speiderhuset, og på søndag 17/9 da vi er på Romsåsen klokken 10-15.00. På Romsåsen må en forelder/foresatt være med.
  • Troppen (5. – 10. klasse) har møter på torsdager kl 18:30 til kl 20:30 – første møte er 24. august

Første møtet for begge enheter er på speiderhuset i Askim. Info om møter videre fremover vil bli publisert i terminlisten på websidene våre og Spond. Spond brukes for all praktisk informasjon om møter, møtested, nødvending klar/utstyr osv.

Last gjerne ned og aktiver Spond allerede før første møte (installer SPOND-appen og legg inn koden for Askim Speidergruppe XJKLA. Si ifra til en leder hvis du trenger hjelp eller annen veiledning når møter opp.

De tre første møtene er gratis «prøve på» møter, her kan man møte opp for å se hvor bra speideren er. Ønsker man å fortsette i speideren etter de tre prøvemøtene så må man meldes inn. Man gjør dette ved å fylle innmeldingskjema du finner her: innmeldingsskjema.

Vi er både inne og ute på møtene våre uansett vær, så husk klær etter vær!

NB! Det er viktig at en foreldre / foresatt snakker med en leder ved startet av prøvemøtet, slik at vi vet at vi har den informasjonen vi trenger.

patruljetur stålsvann