Vi ønsker alle gamle og nye speidere velkomne til Eventyrlige Speideropplevelser! Vi i Askim Speidergruppe tilbyr speiding for barn bosatt i Askim, Skiptvet og Eidsberg.

  • Småspeider / Flokk (3. og 4. klasse) har møter på onsdager kl 18.00 til kl 20:00 – første møte er 31. august (7/9 og 14/9 er også prøve-på møter)
  • Troppen (5. – 10. klasse) har møter på torsdager kl 18:30 til kl 20:30 – første møte er 25. august (prøve på møter 1/9 og 8/9). Høsten 2022 har vi venteliste for 5. klassinger, men ta gjerne kontakt allikevel, da det ofte er mulig å begynne utover høsten.

De første møtene for begge enheter er på speiderhuset i Askim. Oppdatert informasjon, oppmøtested, utstyr osv. får du i Spond som vi ønsker at alle medlemmer tar i bruk – også for våre prøve-på møter!

De tre første møtene er gratis og uforpliktende «prøve på» møter, her kan man møte opp for å se hvor bra speideren er.

Ønsker man å fortsette i speideren etter de tre prøvemøtene så må man meldes inn i Norges Speiderforbund. Mer informasjon om innmelding, SPOND og våre prøve-på møter finner du her.

Vi er både inne og ute på møtene våre uansett vær, så husk klær etter vær!

NB! Det er viktig at en foreldre / foresatt snakker med en leder ved startet av prøvemøtet, slik at vi vet at vi har den informasjonen vi trenger.

patruljetur stålsvann