Det er snart jul og man ønsker kanskje å kjøpe noe til speideren i sitt liv. Vi lederne i Askim har etter hvert sett hva som «mangler» av utstyr, vi har derfor satt opp en liste med ting vi ønsker at speideren ønsker seg.

Det er viktig å påpeke at dette er forslag til hva man KAN kjøpe, ikke et krav for utstyr man trenger for å være speider. Man kan fint være med på alle møter og de fleste turene uten at man har dette utstyret selv. Det er også mulig å låne turutstyr man mangler på frivillighetssentralen i kommunen til enkeltturer. Vi kan også være behjelpelige med å låne grunnutstyr til de som trenger det via Speider-sport fondet, ta kontakt med enhetslederen til din speider hvis du lurer på noe rundt dette.

Brukt utstyr, det er også mange som selger mye bra turutstyr brukt på finn.no til en billig penge og man kan kjøpe og selge speiderutstyr i facebookgruppen Speidereffekter

Det er lagt med linker til speider-sport og andre nettbutikker / butikker som forslag. Vi har egen erfaring med det vi foreslår og vet at det er bra. Man må selvfølgelig ikke kjøpe på disse stedene, men husk at alt overskuddet fra Speider-sport går tilbake til speiderarbeidet i Norge. Hvis man ikke ønsker å handle på nett så har OBS! Slitu, Sport Outlet, XXL og Intersport en del av utstyret eller lignende til grei pris.

Forslag til ønsker