Speiderhuset, som ligger på Tornerudveien 32, egner seg til mange forskjellige formål. Alt fra en enkel barnebursdag til møter, konfirmasjoner og bryllup. 
Huset som ble oppført av foreldrelaget i 1973 er betydelig oppusset og har et moderne kjøkken. For de som har med seg barn så har vi 2 mål med «boltreplass» der overskuddsenergi kan slippes løs og en kul buldrevegg i peisestua.
Storsalen som er vårt største møterom er representativ med lyse farger, akustikkplater, nytt elektrisk anlegg, god belysning og mye annet. 

1. etasje

 • gang
 • 2 toaletter
 • 3 grupperom (5-8 personer)
 • peisestue (ca 20 personer)

2. etasje

 • grupperom (5 personer)
 • kjøkken
 • storsal (ca 45 personer)

Tegning 2. etasje

Leiepriser (september 2022 – desember 2023)

 • Helg, fredag 17:00 – søndag 18:00 kr. 3700,- (1500,- betales på forhånd, resterende 2200,- faktureres i etterskudd)
 • Hel dag fredag, lørdag eller søndag kl. 08:00 – 23:00 kr. 2300,- (betales på forhånd)*

Merk:

 • *Enkeltdager i helg kan kun reserveres 2-3 uker før utleiedato, eller ved å betale kr 500,- ekstra (dagsleie kr 2300,- + gebyr for enkeltdagsbooking kr 500,- = 2800,-)
 •  Ønsker du adgang kvelden før (for å dekke bord, pynte osv) koster det kr 500,- ekstra og er kun mulig hvis huset ikke er utleid den kvelden.
 • Det er ikke mulig å kombinere «tidlig adgang» og enkeltdagsleie i helg – da må du leie hele helgen og prisen blir kr 3700,-
 • Aldersgrense for utleie til fest er 30 år! Dvs – ansvarlig leietaker må være minst 30 år og være tilstede under arrangementet.

Hva finner jeg på speiderhuset?

På speiderhuset finner du stoler og bord + servise (bestikk, tallerker, dype tallerker, asjetter, glas, vinglas osv) til minst 45 personer. I tillegg finner du det meste du trenger av kjeler, boller, thermoser, kaffetrakter og lignende (sjekk i forveien hvis det er noe spesielt du trenger). Kjøkkenet er nylig oppusset og har masse benkeplass, serveringsvogn og annet man trenger for å servere mange på en gang.

Vi har 1 kjøleskap på kjøkkenet og ekstra kjøleskap + fryseboks i 1.etasje.

I storsalen har vi stort lerret og videoprosjektor(maks 1920×1080 oppløsning, HDMI og VGA inngang). Adgang til internet kan og avtales med utleieansvarlig.

Hvordan leier jeg speiderhuset?

 1. Sjekk om huset er ledig aktuell dato / datoer i vår kalender eller send mail til huset@askimspeidergruppe.no
 2. Last ned vår leiekontrakt (PDF, Word) fyll ut og send til huset@askimspeidergruppe.no
 3. Utleieansvarlig tar kontakt og bekrefter utleie + sender regning for leie alternativt forskudd på e-post. Bookingen er bekreftet og endelig når betaling er registrert på vår konto
 4. Utleieansvarlig kan kontaktes for visning av huset, andre spørsmål, spesialavtaler og lignende. Vi som administrerer utleie er frivillige med andre jobber utenom speideren. Det kan ta litt tid (opp til et par dager) før du får svar på din henvendelse. Vennligst ikke ta direkte kontakt på telefon – send mail med dine spørsmål, eller ønske om å bli oppringt, til huset@askimspeidergruppe.no så hører du fra oss.
 5. Det er kun mulig å booke 12 måneder frem i tid. Medlemmer i Askim Speidergruppe kan reservere opp til 13 måneder før utleiedato. Dersom vi mottar flere forespørseler for samme dato før kontrakt er skrevet og bekreftet så vil a) medlemmer prioriteres; b) forespørsel behandles i rekkeføge i forhold til når de er mottatt. 

Leiebetingelser

(uttrekk fra våre leiebetingelser – se vår leiekontrakt for fullstendige betingelser)

 1. Ansvarlig Leietager (må være tilstede under arrangementet. Ved arrangementer med servering av alkohol må ansvarlig leietager være 30 år eller eldre) Leietaker plikter å melde fra til utleier før Huset tas i bruk, dersom dette ikke blir funnet å være i tilfredsstillende stand
 2. Leietaker er, dersom ikke annet er avtalt, ansvarlig for all rydding og grundig rengjøring av lokalene som er benyttet. Alt dekketøy skal vaskes, tørkes å settes tilbake på plass. Bord og stoler skal stå som de gjorde ved overtakelse.
 3. Leietager kan dessverre ikke påregne å kunne kaste større mengder søppel ifbm. leie. Speiderhuset har kun én søppeldunk til restavfall og denne er tidvis i utstrakt bruk ifbm. speideraktiviteter. Når søppelkassa er full derfor må leietager ta med seg egen søppel hjem. Søppelsekker finnes på Speiderhuset.
 4. Leietaker er ansvarlig for lokalitetene i sin helhet under leieperioden. Dette gjelder også for skader som måtte oppstå i leieperioden. Forsikringen har en egenandel på kr. 15.000,- som belastes leietaker dersom forsikringen benyttes. Direkte hærverk, eller andre skader som måtte oppstå i leieperioden, dekkes i sin helhet av leietaker.
 5. Av plassmessige hensyn bør ikke arrangementet overskride 45 personer. Det er dekketøy i Huset til dette antallet.