Vi inviterer til den tradisjonelle juleturen for Askim speidergruppe og våre andre speidervenner i Indre Østfold. Kanskje du har fått noe turutstyr til jul som du vil teste ut, eller at du er litt lei julemas og trenger en pause fra familien – da er dette turen for deg.

Siden dette er en #superrlowkeyjuletur, også for oss ledere, så er det viktig at du har «sovet ute en vinternatt før», du må altså kunne ta vare på deg selv, lage egen mat, pakke sovepose osv. Er du tvil om turen er noe for deg? Ta kontakt på Spond så blir vi enige.

Opplegget for turen er enkelt: Du tar med mat og drikke, soveutstyr, klær, spisesett og godt humør. Vi ledere tar med bål, utstyr til å lage mat i/med, jervenduker til å holde speidere varme og tarper til å sove under.
Hvor: Nordenden av Midtre Ertevann i Trømborgfjella. Vi møtes på parkeringen rett ved og går ca 257 meter til der vi skal sove. Legg merke til at Dammyrveien har bom, så vi anbefaler som alltid samkjøring – bruk gjerne Spond til å avtale. Kart
For hvem: Speidere i troppsalder, ex speidere, ledere og rovere fra alle gruppene i Indre Østfold.
Når: Fredag 29. desember kl 16:00 – Lørdag 30. desember kl 11:00. Du kan være med akkurat når det passer deg, du kan komme før, etter, under og dra før, etter eller under – forklar hva du tenker du vil gjøre i påmeldingen.
Pakkeliste: Ta utgangspunkt i Pakkeliste vinter og husk spesielt på å ta med mat og drikke til deg selv. Kortstokken og skrivesakene kan bli igjen hjemme på denne turen. NB! Vi har utstyr til utlån for de som ikke har overnattingsutstyr for vinter – ta kontakt med en leder så hjelper vi til.
Påmelding: Det er greit for oss å vite hvem som er med og når dere tenker å være tilstede. Skriv ned dette her: https://min.speiding.no/activities/view/3861 innen kvelden torsdag 28. des.

Vil gleder oss til å dra på tur med deg

Påmeldte i min.speiding

  • Anders
  • Øystein
  • Marie
  • Veslemøy
  • Arwen Veline Grythe
  • Håkon
  • Marianne Wiker