I år skal vi til Sverige på Nordisk Patrulje 5-kamp. NP5K er en konkurranse i fem deler, hvor patruljer fra våre vennskapsgrupper i de Nordiske landene er med å konkurrerer. Konkurransen er en liten del av helgen, opplevelsen, de nye vennene og reisen er den største delen. Fra Norge er det de to beste patruljene fra Cyber 4-kamp i januar som er med.

Oppdatert info: Siden Hare ikke greier å stille med 3 personer som har tid til å være med så går muligheten til Bever.

Hvem: Veslemøy, Leanda, Rikke og Elena. Det er også en patrulje fra Spydeberg speidergruppe som blir med. For å kunne delta på NP5K så må det minst være 3 i hver patrulje.

Når: Vi reiser fra Speiderhuset i Askim 24. mai kl 12:30, og er tilbake der ca. 19:30 søndag kveld. Vi oppdaterer annkommstidspunkt i spond.

Skjema for å be fri fra skolen finner du her:

Påmelding: Bindende påmelding skjer i min.speiding.no innen 14. april her: https://min.speiding.no/activities/view/3992

Pris: Turen har en egenandel på 500 kr som betales til konto 1100.30.33076 merket med Speiderens navn innen 1. april. Dette dekker reise, mat og drikke på hele turen. Husk at hvis det er vanskelig å finne penger til egenandelen på denne turen, så ta kontakt med Øystein eller Marianne så hjelper gruppen til med å betale dette.

Reise: Vi reiser i speiderdrakt og vi kommer til å kjøre bil til Gladø. Husk å ta med gyldig Nasjonalt ID-kort eller pass og Europeisk helsetrygdkort.

Pakkeliste: Ta utgangspunkt i Pakkeliste sommerleir – pass på å ha med spisesett og drikkeflaske, skrivesaker og en dagstursekk. Pakk lett / ikke mer enn du trenger og i bag. Speiderne sover i telt. Vi reiser i speiderdrakt.