Troppen

I troppen er det er mye fokus på friluftsliv og aktiviteter ute i det fri. Og turene er her litt tøffere og lagt opp til at speiderne får mulighet til å kjenne på sine egne grenser.

Arbeidet i troppen er basert på arbeid i patruljer og mer selvstendig læring. Bruk av patruljesystemet med ledere som veiledere, tilegning av praktiske ferdigheter via «learning by doing», opplevelse, variasjon og ansvarstrening er noe av det du kan forvente i troppen.

I Askim er troppen indelt i to ulike underenheter, Stifinnere (10-13år) og Vandrere (13-15 år). Opplegget for de to underenhetene er i stor grad det samme og foregår ofte samlet, men i visse tilfeller vil det være forskjeller som for eksempel at de litt eldre blir gitt oppgaver som krever litt mer av dem eller får dra på turer som kun er for vandrere.

Troppen møter på torsdager klokken 18:30-20:30. 

Siste nyheter

Oppstart høsten 2019

Speidingens dag Lørdag 31.august klokken 12-16.00 Askim Speidergruppe inviterer til SPEIDINGENS DAG 2019 ved Romsåsens gruver og Nikkeltunet. Kom og prøv på speiding sammen med speidere og ledere i Askim…

Nordtreffi – camp letter

I dag har vi (endelig) fått litt mer info om leiren, det er jo greit siden det ikke er mer enn 14 dager til vi skal reise. Dere kan lese…