Endelig så blir det overnattingstur for småspeideren!

Hva: Overnattingstur på en speiderhytte som heter Skrabberud. Skrabberud speiderhytte ligger idyllisk til i enden av Budalsveien, i foten av Fjella-området. Hytta er et fantastisk utgangspunkt for mange flotte turer innover i Fjella, til fots eller på ski. Det finnes innlagt strøm og vann, og det er utedoer i uthuset rett utenfor hytta.

Vi oppretter «base» inne på hytta og legger opp til et variert program både inne og ute. Selvfølgelig blir det satt av tid til lek, kos og moro!

Når og hvor: Vi starter lørdag 10/2 klokken 11:00 på Skrabberud. Vi oppfordrer alle til å hjelpe hverandre med kjøring og henting. Bruk gjerne Spond for å kontakte / avtale med andre foreldre!

Det koster kr 40,- i bompeng for å kjøre inn til Skrabberud. Kan Vippses i forveien til 131750 for å spare litt tid ved bommen.

Addressen er Budalsveien 560, 1894 Rakkestad

Henting på samme sted søndag 11/2 klokken 13:00

Pris: Gratis. Men vi har et «no-show» gebyr på 300 kr hvis man melder seg på og ikke møter opp uten å si ifra minst 12 timer før. Sykdom er selvfølgelig godkjent fravær men må også meldes ifra om på forhånd.

Sove inne/ute: Vi planlegger for at alle skal sove inne på «soveloftet». Vi tilbyr også muligheten til å prøve å sove ute i gapahuk. Da må man ha med seg litt ekstra utstyr; vintersovepose (eller 2 stk soveposer), gjerne 2 liggeunderlag, god lue og gjerne en buff. Vi tar med noen ekstra pledd og Jerven-duker sånn «i tilfelle». Hvis det blir for kaldt/skummelt å sove ute er det helt ok å flytte inn (vi sover nærme huset).

Pakkeliste: Vi anbefaler å bruke denne pakkelista som «inspirasjon». Alle har ikke alt på listen og ikke alle ting (solbriller, solkrem, fotposer osv. ) er ikke nødvendig å ta med på en hyttetur.

Pakk tingene i sekk eller bag – det er kun noen meter å gå fra parkering til hus.

Ta gjerne med en dagstursekk der du pakker ned:

  • Spisesaker
  • Drikkeflaske/termos (gjerne med noe varmt i)
  • Luer/votter
  • Varm genser eller andre «forsterkingsplagg»
  • Sitteunderlag

Godteri og mobiltelefoner: Vi ønsker ikke at barna tar med egen mobiltelefon/klokke. Dette fordi at det skaper mer problemer enn løsninger. I tillegg må vi vite om barnet har hatt foreldrekontakt for å kunne håndtere evt. reaksjoner etterpå. Det vil være mulig å få tak i oss ledere hvis det er noe som «kriser». I tillegg kan barna få ringe hjem om det er absolutt nødvendig.

På denne turen er Jørgen hovedanvarlig – mobil 92883492

Vi kjøper inn felles godteri, så ikke ta med eget!

Påmelding: Påmelding via Spond. Frist 7/2 kl 23:55

Spørsmål: Kontakt lederne i Spond. Hvis du har et spørsmål du tenker flere lurer på så still spørsmålet i diskusjonen til hendelsen i Spond da slipper vi ledere å svare på det samme mange ganger.