Savner du felleskapet og bålkosen, men ikke knutemøtene?

I høst så prøver Hans «Ponsi» Erik og Øystein å «sparke igang» roverlaget Froskene igjen.

Det er noen få rovere som kommer opp fra troppen nå og vi har fortsatt noen få av de «gamle». Vi har plass til (og trenger) flere rovere. Det er derfor en god mulighet å bli med i speideren igjen. Så går du i 10. klasse eller er eldre (max 25-27 ish år) og har vært troppspeider (eller rover) før så synes vi det hadde vært veldig koselig om du tok turen til Elghytta mandag 11. okt kl. 18:30ish. Vi møtes ved parkeringsplassen og går samlet opp.

Du trenger ikke binde deg til noe denne kvelden, annet enn å sitte ved et bål ett par timer. Kanskje du finner ut at dette var koselig og at du vil gjøre det mer.

Vi skal lage smores, drikke kakao og /el. kaffe, og snakke om hvorfor speideren er er bra ting.

En gang speider, alltid speider

Husk at når du er rover i Askim så har du gode muligheter til å gjøre hva du vil. F.eks.: Einarbu (i eget hus), Nordisk Ledertrening, Nordtreff, Spejdernes Lejr 2022 i Danmark, Roverway i Norge 2024, Skogsturer i lokal skog, bålkos, hjelpe til på møter og turer, flåteturer i Sverige, ta merker, ha møter, gratis lån av kanoer og utstyr, Rovermoot i Portugal, Kandersteg – listen er lang og ikke utfyllende.
Du velger helt selv hva du ønsker å gjøre og hvor mye du vil være med.

Dette er, selvfølgelig, også en invitasjon til dere som er i troppen og går i 10. klasse eller er eldre – samt eksiterende rovere! Håper å se dere også

Want to be a Leader? | Dunboyne Scouts
We need you! We want you back!

NB! For å vite ca. hvor mye kakao og sjokolade vi skal ta med så er det fint om du sender en epost til oystein@askimspeidergruppe.no og sier ifra at du tar turen. Er du i Spond så kan du også si ifra der.