I år skal vi til Danmark på Nordisk Patrulje 5-kamp. NP5K er en konkurranse i fem deler, hvor patruljer fra våre vennskapsgrupper i de Nordiske landene er med å konkurrerer. Konkurransen er en liten del av helge, opplevelsen, de nye vennene og reisen er den største delen. Fra Norge er det de to beste patruljene fra Cyber 4-kamp i januar som er med.

Hvem: Anne-Marit, Marcus, Linus og Elias og Alma, Berge M., Elena, Leanda og Veslemøy. Samt Marianne, Gro og Øystein som ledere. For å kunne delta på NP5K så må det minst være 3 i hver patrulje.

Når: Fly fra OSL går fredag 12. mai kl 16:10, så avreise fra Askim blir kl. 12:11 med tog – oppmøte SENEST kl 12 på stasjonen. De som reiser fra andre steder i landet kan møtes oss på Oslo S kl 13:00.

Flyet søndag 14. mai lander kl 16:35. Dvs. at vi er klare til å bli plukket opp fra ca 17.02. Her regner vi på å få hjelp av foreldre som kan hente oss, vi er 11 pax som skal til Indre Østfold. Vi avtaler dette i spond.

Skjema for å be fri fra skolen finner du her:

Påmelding: Bindende påmelding skjer i min.speiding.no innen 1. april her: https://min.speiding.no/activities/view/3520

Pris: Turen har en egenandel på 500 kr som betales til konto 1100.30.33076 merket med Speiderens navn innen 1. april. Dette dekker reise, mat og drikke på hele turen. Vi kommer til å ha litt tid på flyplasser og noe tid i Kjøbenhavn så man KAN ta med noe lommepenger. Husk at hvis det er vanskelig å finne penger til egenandelen på denne turen, så ta kontakt med Håkon eller Øystein så hjelper gruppen til med å betale dette.
NB! Kostnader for flybilett må dekkes av speideren ved sykdom eller annen grunn til at man ikke kan reise. Derfor oppfordres alle til å ha en reiseforsikring. Kost for flybiletter vil være ca 3000 kr

Reise: Vi reiser i speiderdrakt og pakker det aller mest nødvendige i skolesekk eller tilsvarende som tas med inn på flyet (ikke kniver, gass ++). Bag med annet utstyr må veie maks 20kg og vil bli sjekket inn som ett kolli. Husk å ta med gyldig Nasjonalt ID-kort eller pass og Europeisk helsetrygdkort.

Pakkeliste: Ta utgangspunkt i Pakkeliste sommerleir – pass på å ha med spisesett og drikkeflaske, det er selvfølgelig ikke ok med kniv og flaske med drikke i håndbagasjen. Du kan pakke ETT kolli a 20 kilo og en håndbagasje. Liggeunderlag og annet må være inne i sekk / bag som sjekkes inn – det kan IKKE være festet på utsiden. Speideren må selv bære bag og sekk, kanskje til og med noen km. Vi reiser i speiderdrakt.

Påmeldte i min speiding

API-Server does not answer:
En gyldig URL ble ikke angitt
Please check the API URL in the block!