Når: Lørdag 28. oktober kl. 10:00 – søndag 29. oktober klokken 12.00

Hvor: Gaupesteinshytta. Oppmøte er ved Unås turparkering i Tomter (Unåsveien 60, 1825 Tomter)
Vi oppfordrer til samkjøring, det er ca. 25 minutter å kjøre fra Askim, bruk gjerne Spond til avtale dette.
Kart finner du her

For hvem: Alle speidere i troppen inkludert aspiranter.

Planene for turen er å trene på å kunne bruke kart og kompass. For speidere i troppen vil det også i løpet av denne turen og de to speidermøtene før turen være mulig å ta fordypningsmerket «kart og kompass».

Det er mulig å sove inne på hytta, men vi oppfordrer patruljene i troppen til å fylle på #Nattinaturen kontoen og sove ute. Det er en gapahuk rett ved siden av speiderhytta som kan brukes for å sove ute.

Pris: Gratis. Det er et «noshow» gebyr på 500 kr hvis du melder deg på og ikke møter uten å si i fra minst 12 timer før, sykdom er godkjent fravær med må også meldes fra om.

Spørsmål: Kontakt lederne i Spond. Hvis du har et spørsmål du tenker flere lurer på så still spørsmålet i diskusjonen til hendelsen i Spond da slipper vi ledere å svare på det samme mange ganger.

Påmelding i min.speiding: https://min.speiding.no/activities/view/3821

Pakkeliste: Finner du under Speiding | Råd og tips | Pakkelister og tips – bruk «Pakkeliste høst og vår». Det er ca. 3 km å gå fra parkeringen inn til hytta, speiderne må kunne bære bagasjen sin. I tillegg skal man også ha:

  • Matpakke til lunsj på lørdag.
  • Minst 1,5 liter med vann til felles bruk.
  • Plass til fellesutstyr i sekken.

Ta gjerne kontakt hvis dere trenger å låne noe utstyr.