Vi inviterer til en lørdag med spennende speider-konkurranser med speidere fra våre nordiske vennskapsgrupper i Sverige, Finland og Danmark etterfulgt av kveldskos og overnatting på speiderhuset til søndag.

Hva: Konkurranse der vi møter våre Nordiske vennskapsbyer på Internett. Vi konkurrerer i 4 forskjellige tema. Alle spørsmål er på engelsk for å likestille alle land og språk. Hver disiplin tar maks 60 minutter, konkurransen gjennomføres i patruljer. Etter konkurransen er over så kommer speidere fra Spydeberg og blir med på filmkveld og overnatting fra lørdag til søndag inne på eller ute ved speiderhuset.
De to beste patruljene fra Indre Østfold konkurrerer om vandrepremien i Nordisk Patrulje 5-kamp som er helgen 24. – 26. mai i Sverige. NB! For å være med patruljen på NP5K i Sverige så må man være med på Cyber 4-kampen denne helgen.

Når og hvor: Speiderhuset, lørdag 27. januar klokken 10 til søndag 28. januar klokken 12. Det er mulig å dra hjem på lørdag etter c4k eller senere på kvelden, man må altså ikke overnatte, dette sier du i fra om i påmeldingen. Konkurransen slutter senest kl 18:00.

Påmelding: På min.speiding innen 25. januar kl 23:55

Pris: Gratis. Men vi har et «no-show» gebyr på 500 kr hvis man melder seg på og ikke møter opp uten å si ifra minst 12 timer før. Sykdom er selvfølgelig godkjent fravær men må også meldes ifra om på forhånd.

Pakkeliste: En eller flere bærbare datamaskiner eller nettbrett per patrulje, mobiltelefon, skriveblokk med penn, drikkeflaske og utstyr for å overnatte inne på eller ute ved speiderhuset. Det er lov å ha med litt godis til deling i patruljen. NB! Husk å ha spist frokost før du kommer på lørdagen første måltid er sen lunsj lørdag, siste måltid er frokost søndag.

Spørsmål: Kontakt lederne i Spond. Hvis du har et spørsmål du tenker flere lurer på så still spørsmålet i diskusjonen til hendelsen i Spond da slipper vi ledere å svare på det samme mange ganger.

Påmeldte i min.speiding:

API-Server does not answer:
En gyldig URL ble ikke angitt
Please check the API URL in the block!