Alle speidere i Askim Speidergruppe er medlem i Norges Speiderforbund (NSF). Medlemskapet gir speideren flere fordeler, blant annet en god forsikringen, denne gjelder når speideren er på tur, møter eller andre aktiviteter med oss. Du kan lese mer om speiding her: https://blispeider.no/dette-er-speiding

Før man blir speider hos oss så er det greit at man har vært med på et par «prøvemøter»; disse har vi som regel de tre første møtene hver høst. Skal man være videre så må man meldes inn i NSF. Det er viktig at minst en foreldre/foresatt har hatt en samtale med en leder i enheten, helst enhetsleder: Øystein (5-10. klasse, 915 05 554 / oystein@askimspeidergruppe.no) eller Michael(3-4. klasse, 952 94 339 / michael@askimspeidergruppe.no) før man meldes inn. Du kan enten ta kontakte via mail, mobil, eller rett før våre prøve-på møter starter.

Husk å laste ned SPOND-appen og legg inn koden for Askim Speidergruppe (XJKLA) før du blir med på våre prøve-på møter. Si ifra til en leder hvis du trenger hjelp eller annen veiledning når møter opp.

1.mai 2018 trådte EUs forordning for personvern – The General Data Protection Regulation, altså GDPR – i kraft som lov. I Norge trådte den i kraft som lov 20. juli 2018.
En del av dette arbeidet innebærer å sikre bruk og tilgang til medlemsinformasjon, samt at det er et krav at vi skal sikre at informasjon i Min speiding (medlemsbasen til NSF) er riktig og oppdatert. NSF ønsker at medlemmene skal melde seg inn selv eller av foresatt. De er da ansvarlige for at informasjonen som registreres er riktig.

Husk på melde deg inn i Norges Speiderforbund når du har vært med på noen prøve-på møter og ønsker å fortsette med speiding. https://min.speiding.no/register/in/group/4410/

Når du har fylt ut skjemaet vil vi gå igjennom infoen du har gitt oss, også godkjenner vi medlemskapet. Du vil så få en faktura i posten for fra Norges Speiderforbund. Høsten 2024 så er prisen for høstterminen 450,- og i februar 2024 får du en faktura på 1220,- som dekker medlemskapet for hele 2024. Det gis familierabbat fra 3 medlem i familien. Turer, møter (med unntak for sommerleir og spesielle arrangement) er for øyeblikket gratis for medlemmer i Askim Speidergruppe.