Terminlisten for våren 2024 er klar og er klar for nedlastning. Det vil helt sikkert bli endringer i løpet av terminen så følg med i Spond for endringer før hvert møte.

Denne våren jobber vi med sommerleir, stjernehimmel, samhold, sporløst ferdsel og speiderhistorie. Vi ønsker også å sette fokus på bruk av uniformen vår, både når og hvordan vi bruker den. I Spond vil det stå om man skal bruke speiderskjorte – hvis man har – eller ei på møter, skjer bruker vi alltid på turer og møter.

Legg merke til foreldremøtet 25. januar på Frivillighetens hus i Klokkergata 1. i Askim, vi måtte låne dette stedet siden huset er fullt av speidere som jobber med ting til sommerleiren (og annet).
Det er sterkt ønskelig at minst en fra hver familie kommer på foreldremøtet. Vi skal snakke om ordensregler, førerpatrulje og sommerleir – det er viktig at vi også får støtte hjemmenefra mtp. ordensregler og samhold.

De som har leirbålskapper som ikke er ferdige er hjertelig velkommne tirsdag 9. april for å få hjelp med å starte / forstette eller ferdigstille disse. Dette er et tilbud for foreldre, foresatte, besteforeldre og andre som har kunskap om hvordan sy, speidere kan ikke komme alene uten avtale med Gro eller Øystein.

Det er en omrokering av ledere i troppen denne våren; Håkon slutter som enhetsleder siden han blir gruppeleder, men fortsetter i troppen som enhetsassitent. Øystein og Marianne deler rollen som enhetsleder videre fremover, Øystein jobber mest med planer og «daglig drift» mens Marianne tar seg mest av kontakten hjem. Hvis dere har spørsmål eller kommentarer så ta gjerne kontakt med oss via Spond eller før / etter et møte.