Vi speidere har mange forskjellige oppgaver i forbindelse med 17. mai feiringen. I gruppen stiller vi av tradisjon alltid i borgertoget. I tillegg så heiser vi flagg ved bauta ved Fossum og går i flaggborgen i barnetoget.

Vi i Askim Speidergruppe må etter avtale med Askim kommune stille med flaggborg i barnetoget og er helt avhengig av at så mange som mulig stiller. Man rekker å spise frokost på skolen hvis dere går rett bort til flaggborgen når dere kommer frem til ungdomsskolen. Siden det er langt å gå og flagg kan være tungt å bære så må du være i troppsalder eller eldre for å være med her.

De som stiller på 17.mai får en lodd per aktivitet de er med på (Fossum, flaggborgen og borgertoget) og derved større sjanse å vinne et gavekort fra Speider-sport. Det skal lønne seg å stille opp! Vi trekker vinneren i folkeparken rett etter borgertoget, tar fellesbilder og legger ut info på websidene. De som er med på Fossum og flaggborgen får også «Flaggbærer 2017» merket

Vi må vite at vi har nok speidere til flaggheis og barnetog, meld deg på via web: https://goo.gl/a6EiXz innen 12. mai

Skal du gå i borgertoget trenger du ikke melde deg på, bare å møte opp!

Flaggheis ved bauta Fossum: Oppmøte ved Hoels veikjøkken senest klokken 07:45. Husk speiderdrakt!
Flaggborg i barnetoget: Oppmøte ved Askim ungdomsskole senest klokken 09:45. Husk speiderdrakt!
Borgertoget: Oppmøte ved Askim ungdomsskole senest klokken 15:15 – tema speiding i100 år

Som vanlig – vil du ha en ekstra lapp å henge på veggen eller kjøleskapet? Last ned her: 17mai.pdf (Hvis noen faktisk bruker denne muligheten – send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no og fortell :))