Hva

Uformell konkurranse der vi møter våre Nordiske vennskapsbyer over Internett. Vi konkurrerer i 4 forskjellige tema. I år et hovedtemaet FNs bærekraftsmål. Alle spørsmål er på engelsk for å likestille alle land og språk, vi ledere hjelper til med oversettelser der det trengs.

De to beste patruljene fra Askim er med om å konkurrere om å vinne heder, ære og en vandrestøvel på NP5K (Nordisk patrulje 5-kamp) som i år arrangeres under Nordtreff i Finland 1-7 juli i år.

Når og hvor

Lørdag 19. januar klokken 11 – 21:00. Selve konkurransen er over senest kl 18:00. Nytt i år er at etter konkurransen så har vi «leirbål» og kos på speiderhuset mens vi venter på resultatene for de som vil bli igjen. Vi server mat, snop og drikke under «leirbålet»

Under selve konkurransen så tar hver disiplin tar maks 60 minutter. Patruljene kan gjøre unna alle 4 disiplinene etter hverandre, eller pause, spise, legge taktikk eller lignende mellom dem. Konkurransen gjennomføres i patruljerom/storsalen på speiderhuset eller hjemme hos en i patruljen. Skal man være hjemme hos noen burde minst 2/3 deler av patruljen ha vært med på C4K før og det må selvfølgelig være avtalt med lederne.

Hvordan

Dette er en patruljestyrt aktivitet. Vi ledere er på speiderhuset og tilrettelegger mest mulig praktisk, teknisk og hjelper til med oversetting.  
Før vi starter på lørdag så går vi alle sammen igjennom regler og hvordan ting skal gjøres. Men har du lyst til å lese om C4K på forhånd selv så kan du finne regler og info  på www.4-kamp.dk

Under menyvalget ”Diciplines” så finner dere en prøvekonkurranse som alle oppfordres til å prøve ut før 4-kampen starter. Her kan dere og lese alle regler for konkurransen. Påmelding til selve konkurransen, nødvendig utstyr, mat og annet løses av patruljene med hjelp av oss ledere. Påmeldingen til selve konkurransen kan dere gjøre før konkurransen starter eller samme dag på www.4-kamp.dk

Smart å ta med (hvis man har)

  • En eller flere bærbar PC med trådløst nett (avtal hvem som tar med i patruljen)
  • Drikkeflaske
  • Mat og godis på deling (til å spise under oppgavene – avtal i patruljen)
  • Skriveblokk og penner
  • Tøfler til å bruke på speiderhuset
  • Kanskje en spill du vil spille under «leirbålet» / kveldkosen

Påmelding

Som vanlig så er det greit for oss å vite hvem som kommer – så meld deg på her: http://bit.ly/c4k2019

Lapp

Her kan du laste ned lappen som ble delt ut på møtet 10. januar:

Categories: InfoLapper tropp