Espen, Kenneth og Øystein drar på tur fra 28. des til 29. des og har lyst til å ha med noen motiverte speidere også – siden det føles så tomt og rart på tur uten dere. Vi er som vanlig ved Stutfosstjern (kart her), vi møtes på parkeringen lengst nordvest ca. kl 15:17ish på torsdagen og reiser derfra på fredagen ca. 11:30ish. Det er selvfølgelig mulig å komme litt etter og gå litt før, skriv i så fall det i påmelding her. Hvis du sier i fra om du kommer før 27. des kl 21:00 så er det fint.

Turen er beregnet for alle speidere i troppsalder og eldre. (Rovere og ledere er altså også veldig velkommen). Siden dette er en Superduperlowkey Hollidaytur, også for oss ledere, så er det viktig at du har vært på tur og sovet ute med troppen før. Hvis du ikke føler for å overnatte så kan du selvfølgelig bare være der på kvelden og se i bålet sammen med oss.

Vi fikser bål, gode historier og tarps for å sove under. Dere må selv fikse personlig utstyr, mat og dårlige vitser. Dette er også en veldig god mulighet for å teste ut nytt speiderutstyr dere har fått til jul.

Vi håper å se mange av dere!

01jan-EFFECTS

Mathilde koser seg på turen i 2016

 

Categories: TroppTurer