Cyber 4-kamp er en konkurranse der vi møter våre Nordiske vennskapsbyer på Internett. Vi konkurrerer i 4 forskjellige tema som i år er:

  • «Spill»
  • «Gaveinnpakking»
  • «Nordiske hovedsteder»
  • «IKEA»

Alle spørsmål er på engelsk for å likestille alle land og språk. Vi ledere hjelper til med oversettelse ol. Vi hjelper også til med å fikse datamaskinproblemer ol.

De to beste patruljene fra Askim konkurrerer om vandrepremien under NP5K i mai. For å kunne være med på NP5K så må man være med patruljen sin denne dagen. Det må også være minst 3 personer i en patruljen for at den skal kunne delta i konkurransene.

Tid: Lørdag 27. januar kl 11:00 til 18:59  I mange tilfeller blir patruljene ferdige før, og kan da dra hjem før.

Sted: Delta Fjøset, Myrveien 7, 1815 Askim (kart: https://goo.gl/5ua3q6)

Hva trenger du å ta med: Drikkeflaske, skrivesaker, tøfler, litt godis (ikke noe som inneholder nøtter eller egg), nettbrett (hvis du har) og andre ting dere i patruljen har blitt enige om at alle skal ha med.

Hva trenger Patruljen ha med: Minst en PC (laptop), utstyr og mat som patruljen blir enig om på møtet torsdag (event penger til mat som kjøpes i løpet av dagen)

Påmelding: For å få en viss oversikt over hvem som kommer så må du melde deg på her innen fredag 26. januar kl 21:43:65: https://goo.gl/u6hSVc

Les mer på 4-kamp.dk