Oppstart for speideren høsten 2020

Vi i Askim Speidergruppe ønsker alle nye og eksisterende medlemmer hjertelig velkommen til et nytt og spennende speiderår!

Selvfølgelig er også vi påvirket av den pågående korona-pandemien, men vi har laget gode planer for å kunne levere trygge speideropplevelser som følger myndighetenes retningslinjer. Ta gjerne kontakt med en av våre ledere hvis du har spørsmål eller føler deg usikker. 

De som ønsker å prøve speiding har mulighet til det under de 3 første møtene for tropp og småspeideren. Her ser vi gjerne at du møter opp sammen med en foresatt som blir med under ditt aller første speidermøte. Du trenger ikke å ta med noe spesielt utstyr for å prøve speiding, men som oftest er vi utendørs – og da er det klær etter vær som gjelder! Her kan du lese mer om å bi speider.

Småspeideren (3-4. klasse)

Småspeideren har sine møter hver onsdag klokken 18:30 til 20:00 på speiderhuset (Tornerudveien 32, Askim). De starter med første møte onsdag 2.september og det er også prøve-på møter 9/9 og 16/9.

Ansvarlig leder for småspeideren er Jørgen Storm Hanssen som kan nås på mobil 928 83 492 eller jorgen@askimspeidergruppe.no.

Troppen (5.-10. klasse)

Troppen har sine møter hver torsdag klokken 18:30 til 20:30 på speiderhuset (Tornerudveien 32, Askim). De starter med første møte torsdag 3.september og det er også prøve-på møter 10/9 og 17/9.

Ansvarlig leder for troppen er Torunn Matre som kan nås på mobil 909 69 668 eller torunn@akimspeidergruppe.no. 

Vi bruker SPOND

Alle som er med i (eller prøver på) Askim speidergruppe må bruke SPOND. Her får du informasjon om oppmøtested, du kan ta kontakt med din leder, vi registrerer oppmøte og fravær. 

Hvis du ikke er registrert i SPOND når du kommer på ditt første møte så kommer vi til å hjelpe deg igang. Det er og mulig å gå med i vår SPOND-gruppe på egen hpnd ved å bruke koden XJKLA i appen på Android eller iPhone