Småspeider

Småspeider er man fra 3. til 4. klasse. Småspeideren i Askim har møter på onsdager klokken 18:30-20:00.

De første 3 møtene (28. august, 4. og 11.september) er «prøve på» møter der alle kan komme og prøve på speiding uten å måtte være medlemmer. Første gangen du møter opp ønsker vi at du har med en forelder/foresatt, klær som tåler litt eventyrlig speiding og godt humør.

Prøve på møtene er helt gratis og alle er hjertelig velkommen. Det eneste vi krever er at du registrerer kontaktinformasjon/intressemelding (slik at vi kan være sikker på at vi har den informasjonen vi trenger skulle det skje noe).

Kontakt Jørgen på mobil 928 83 492 eller mail jorgen@askimspeidergruppe.no hvis du har spørsmål.

Tropp

Troppen går man i fra 5. til 10. klasse. Når du starter i 5. klasse eller er ny i speideren kalles du for «aspirant» og lærer mer om det du må kunne for å bli tropps-speider. Aspiranter møter på samme dag som resten troppen og har en del eget opplegg frem til jul. 

Troppen har møter på torsdager klokken 18:30 – 20:30. Her er det «prøve på» møter 29.august, 5. og 12. september. 

Prøve på møtene er helt gratis og alle er hjertelig velkommen. Det eneste vi krever er at du registrerer kontaktinformasjon/intressemelding (slik at vi kan være sikker på at vi har den informasjonen vi trenger skulle det skje noe).

Send gjerne en mail til torunn@askimspeidergruppe.no eller ring
Torunn  på 909 69 668 hvis du har spørsmål.

Leder

Som leder i Askim Speidergruppe er du med på å utgjøre en forskjell i speidernes liv. Vi som er ledere her i dag er en god blandning av foreldre som ikke har prøvd speiding før nå, tidligere speidere og noen som «alltid» har vært med. Uten ledere så kan vi ikke tilby eventyrlig speiding for barn og unge.

Vi er alltid på utkikk etter flere ledere. Les litt mer om hva det å være leder her, eller ta en prat med oss på et prøve-på møte, speidingens dag eller send mail til gruppeleder@askimspeidergruppe.no

Askim, Skiptvet og Eidsberg

Du trenger ikke bo i Askim for å være speider hos oss. Vi har mange medlemmer (barn og ledere) som bor i Eidsberg og Skiptvet. 

Allerede speider?

Er du allerede speider og medlem i Askim speidergruppe så møter du opp i din enhet fra og med første møtet. Har du begynt i 5. klasse nå i høst så skal du møte opp med troppen på torsdager istedenfor onsdager som har vært din møtedag frem til nå.

Hvor finner du oss?

Speiderhuset i Askim er vårt faste møtested, og her har vi våre ukentlige møter hvis du ikke har fått beskjed om annet. Adressen er Tornerudveien 32, 1831 Askim. Veibeskrivelse finner du her.

Hvis du har tenkt å besøke oss på speidingens dag lørdag 31/8 så er vi på Romsåsen. Veibeskrivelse finner du her.