Speiderinfo høsten 2019

Har du nylig fått mail med speiderinfo fra Askim Speidergruppe? Da har du korrekt e-post registrert i vårt medlemsregister. Dessverre så har ca 15% av våre medlemmer mangelfull e-post registrert for sin speider, eller i kontaktinformasjon til foresatte.

Hvis du savner info fra oss (sendt fra michael@askimspeidergruppe.no med emne «Info fra Askim Speidergruppe» 14/10) så send kort e-post til Michael med navn på speider og den/de adresser du ønsker vi skal bruke.

I mellomtiden kan du laste ned Brev til alle medlemmer høsten 2019 fra gruppeleder Hildegunn. Der finner du informasjon om alt spennende som skjer i høst, hvordan du kan spare penger samtidig som du støtter speidergruppe og annen nyttig speiderinformasjon.

OSS (ofte stilte spørsmål)

Alle foresatte i småspeideren og troppen skal ha fått en invitasjonskode eller invitasjon tilsendt fra SPOND. Det er og mulig å gå med i vår SPOND-gruppe ved å bruke koden XJKLA i appen på Android eller iPhone
Fortsatt usikker? Snakk med din speiderleder!

Hvis du allerede er med på speidermøter i Askim, men ikke er meldt inn i Norges Speiderforbund så er du kun noen få klikk unna. Les mer her – http://www.askimspeidergruppe.no/melde-inn/

Har du ikke vært med på speidermøter hos oss enda? Det er fortsatt mulig å begynne oss oss, men send gjerne en mail før du møter opp.

Småspeider (3-4,klasse) – flokk@askimspeidergruppe.no

Tropp (5-10.klasse) – tropp@askimspeidergruppe.no

Eldre enn 10. klasse? Da er du rover eller lederspire? – gruppeleder@askimspeidergruppe.no

Terminliste og generell info om turer og møter finner du på våre websider. Detaljert og oppdatert info, påmeldinger osv. kommuniseres alltid via SPOND, hvis du ikke får annen instruks.

Terminliste flokk

Terminliste tropp