Kjære speidervenner,

Speiderhøsten har som alt annet vært preget av korona pandemien. Speidere trives i og med naturen, noe som har gjort det mulig med jevnlige møtepunkt utendørs.  Det er gledelig å se hvordan speidere, ledere og foreldre har stilt opp og vært positive til råd og anbefalinger som har muliggjort speideraktivitet høsten igjennom. Askim Speidergruppe har opplevd en betydelig medlemstilvekst høsten 2020, og vi ønsker hver og en velkommen i gruppa, om det så er i tropp, i småspeider eller som leder. Vi har drevet eventyrlig speiding siden 1917, og ser frem til fellesskap og speideropplevelser i mange år fremover.

Einarbu er en tradisjon i Askim Speidergruppe, og dere har sikkert sett at helgen 27. – 29. november er avmerket nettopp Einarbu på terminlista for 2020. Slik situasjonen med smittespredning er nå må vi dessverre avlyse juleavslutningen der alle medlemmene samles i år. Det vil bli en alternativ juleavslutning i henholdsvis småspeider og tropp, nærmere informasjon om dette gis via Spond, på våre hjemmesider, samt fra leder.

Vi gleder oss til å kunne ønske velkommen til tradisjonell juleavslutning neste år, hytta er allerede reservert så nøl ikke med å krysse av på kalenderen allerede nå: 26. – 28. november 2021 møtes vi på Einarbu igjen.

Speidermøter som er planlagt på terminlista gjennomføres foreløpig som planlagt.

Fremover, hold humøret oppe, og husk:

  • Hold avstand
  • Vask hendene
  • Hold deg hjemme når du er syk

Speiderhilsen

Hildegunn Raknerud, gruppeleder