Høsten 2021 begynte vi å bruke min.speiding for påmelding til turer og arrangementer. Min.speiding er Norges speiderforbunds medlemssystem, informasjonen som ligger der styres av forbundet.

Vi bruker min.speiding i tillegg til Spond pga. at Spond gir oss ikke mulighet til å få annen info enn om man skal delta eller ei. V trenger f.eks. alltid oppdatert info om allergier og matpreferanser og ofte så er det annen info vi trenger. Ved å bruke min.speiding så har vi også en god historisk oversikt over hvilke arrangementer speiderne har deltatt på mtp. på merker og GDPR blir ivaretatt av forbundet.

Min.speiding er pr. i dag ikke den mest moderne websiden på nettet, det jobbes med å oppdatere funksjoner og utseende – samt å får den til å fungere bedre på mobil og nettbrett.

Kort forklaring på hvordan melde seg på turer via min.speiding:

Trykk på link i Spond eller på våre websider. Man logger på med epost adressen eller medlemsnummeret til speidere. Hvis du har glemt passordet kan du be om nytt passord ved å trykke på «trenger passord». Har du glemt epostadressen eller medlemsnummeret så send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no så hjelper jeg deg.

Linken i spond og på websider tar deg til arrangementstiden. Trykk på knappen «Registrering» for å melde seg på.

Fyll ut info slik det passer for deg. Ting merket med rød stjerne (*) må fylles ut eller velges, andre ting er valgfritt å fylle ut. Trykk på «Lagre og forsett» for å fortsette.

Du kommer da til siden med påmeldingsdetaljer. Se over for å se at det er riktig utfylt, trykk eventuelt på «Rediger» for å rette opp info du har fylt ut i påmeldingen, kontaktinfo hjem kan du rette opp senere under «Mine sider» | Profil» eller ta kontakt med en leder for å rette opp.

Når du mener at ting er riktig så er det viktig at du bekrefter påmeldingen ved å trykke på «Bekreft registering».

Status blir da satt til bekreftet. Du skal også da få en epost med samme info om over. I den eposten er det også link til min.speiding, hvor du kan redigere påmeldingen eller melde deg av.

Categories: Råd og Tips