Endelig kan vi starte med gode, gammeldagse speidermøter igjen. Noe vil likevel være annerledes en stund fremover. Det har kommet en hel masse forholdsregler for å opprettholde godt smittevern, og det skal vi selvfølgelig gjøre.

I tillegg til å se hverandre igjen, skal vi bli filmet til en 17. mai-film som skal vises fra kommunen på 17. mai. Det gjelder altså å ta på seg nystrøket speiderskjerf og/eller speiderskjorte for den som har det, og det beste smilet du kan finne frem. Hvis du ikke vil være med på filmen må du si fra til lederne når du kommer.

Å holde avstand har blitt viktig, men hvor lang er egentlig en meter? Eller hvor langt er to meter? Vi tenkte at det kunne være lurt at speiderne laget seg en vandrerstav som vi også kan bruke til å måle at vi holder god nok avstand til hverandre.

Oppmøte til vanlig speidermøtetid – klokken 1830 – på parkeringsplassen ved Romsåsen/Nikkeltunet. Henting samme sted, men litt tidligere enn vi pleier, nemlig klokken 2000.

Ta på speiderskjerf, speiderskjorte hvis du har, og husk å ta med kniv hvis du har. Vi har noen få kniver til utlån, som vi skal desinfisere godt, men det aller beste er å ha med egen kniv.