Tradisjonen som starter for bokstavelig talt flere år siden forsetter i romjulen i år.

En gjeng ledere fra troppen drar på tur fra 28. des til 29. des og har lyst til å ha med noen motiverte speidere også – siden det føles så tomt og rart på tur uten dere. Turen er beregnet for alle som føler seg som speider i troppsalder og eldre. (eks speidere, rovere, foreldre*, og ledere er altså også veldig velkommen).

Siden dette er en SuperlowkeyHollidaytur, også for oss ledere, så er det viktig at du du har «sovet ute en vinternatt før». Hvis du ikke føler for å overnatte så kan du selvfølgelig bare være der på kvelden og se i bålet sammen med oss. Det er også fullt mulig komme tidligish på søndag morgen med varmt bakeverk og fersk kaffe til oss ledere.

Vi er som vanlig ved Stutfosstjern, vi møtes på parkeringen lengst nordvest ca. kl 15:17ish på lørdagen og reiser derfra på søndag ca. 11:33,2ish. Det er selvfølgelig mulig å komme litt etter og gå litt før, skriv i så det i såfall i påmeldingen. Påmelding via Spond eller epost til oystein@askimspeidergruppe.no innen fredag 27. des kl 21:37. En flott premie trekkes ut blant de 5 første som meldes på.

Opplegget er som vanlig: Vi går ca. 208,73 meter fra parkeringen, tenner bål, finner et sted å sove, lager mat, senker skuldrene mens vi ser inn i bålet og slapper av. Vil du løpe rundt å leke pinnekrig så finner vi et sted et godt stykke unna hvor du kan gjøre det på egent ansvar og initiativ.

Lederne fikser bål, gode(ish) historier og tarps for å sove under. Dere må selv fikse personlig utstyr, mat, drikke og dårlige vitser. Dette er også en veldig god mulighet for å teste ut nytt speiderutstyr dere har fått til jul. Det er seff gratis å være med på.

Håper å se mange av dere!

*Speideren din må godkjenne at du er med på turen