Tradisjonen som starter for bokstavelig talt flere år siden forsetter i romjulen i år.

En gjeng ledere fra troppen drar på tur fra 28. des til 29. des og har lyst til å ha med noen motiverte speidere også – siden det føles så tomt og rart på tur uten dere. Turen er beregnet for alle som føler seg som speider i troppsalder og eldre. (eks speidere, rovere, foreldre*, og ledere er altså også veldig velkommen).

Siden dette er en #superduperlowkeyjuletur, også for oss ledere, så er det viktig at du du har «sovet ute en vinternatt før». Hvis du ikke føler for å overnatte så kan du selvfølgelig bare være der på kvelden og se i bålet sammen med oss. Det er også fullt mulig komme 08:30 på tirsdag morgen med varmt ferskt bakeverk og kaffe til oss ledere.

Vi er som vanlig ved Stutfosstjern, vi møtes på parkeringen lengst nordvest ca. kl 15:17 ish på mandagen og reiser derfra tirsdag ca. 11:33,2ish. Det er selvfølgelig mulig å komme litt etter og gå litt før, skriv i så det i så fall i påmeldingen. 

Selv om vi regner dette som et smittetrygt arrangement så er det viktig å registrere deltakere. Vi har også satt maks antall deltakere til 15. Påmelding må skje via Spond eller epost til oystein@askimspeidergruppe.no for de som ikke er på spond, innen søndag 27. des kl. 21:37. En flott premie trekkes ut blant de 5 første som meldes på.

Opplegget er som vanlig: Vi går ca. 208,73 meter fra parkeringen, tenner bål, finner et sted å sove, lager mat, senker skuldrene mens vi ser inn i bålet, nynner på gamle leirbålssanger og slapper av. Vil du løpe rundt å leke pinnekrig så finner vi et sted et godt stykke unna hvor du kan gjøre det på egent ansvar og initiativ.

Lederne fikser bål, gode(ish) historier og tarps for å sove under. Dere må selv fikse personlig sove og spise utstyr, mat, drikke, håndsprit og dårlige vitser. Dette er også en veldig god mulighet for å teste ut nytt speiderutstyr dere har fått til jul. Det er seff gratis å være med på.

Håper å se mange av dere!

*Speideren din må godkjenne at du er med på turen