I år ønsker vi å lage speiderkalender med bilder fra våre speider aktiviteter igjen. Dere får fine gaver til besteforeldre, naboer og kanskje en god kollega. Vi får litt penger til å lage gode speideropplevelser. Alle vinner.

For å lage en kalender så trenger vi bilder, det er her du kommer inn. Hvis du (eller speideren din) har bilder som du vil dele med oss andre i den store speiderfamilien i Askim så send dem til oss via denne linken:  http://bit.ly/2xpfRid

Bildene burde være i ganske god kvalitet (så god kvalitet du har egentlig) og de må vise noe vi har gjort i speideren en gang mellom oktober 2017 og oktober 2018. Hvis du har problemer med å laste opp, eller har spørsmål til bruk av bilder, send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no så forsøker jeg å hjelpe til, du kan også sende bilder til samme epost. Vi må ha bildene hos oss innen 1. oktober.

Vi ledere plukker ut de vi synes passer best og setter dem sammen. Det er ikke sikkert at akkurat ditt bilde blir med denne gangen, men vi samler alle bildene og deler dem i et julealbum på websidene våre. Når du laster opp bildene så godtar du at vi bruker dem på web og i kalenderen.

På de siste møtene i år vil vi dele ut kalendere,  i utgangspunktet 3 pr. speider / 5. pr familie, sammen med en faktura dere må betale. Ønsker du flere kalendere så fyll ut skjemaet du finner her (før 1. okt).
Prisen har før vært ca. 100 kr pr. kalender, det blir nok ca. det i år også. 

Her kan dere se noe av det vi har opplevd i 2018 til inspirasjon.

Foto: Holliday Horner
Foto: Holliday Horner
Foto: Thomas A