Siste dag av sommerleiren «5 x så moro» var planlagt å være i Askim sentrum, men pga den smitteoppblomstringen som har skjedd de siste dagene så mener vi det ikke er riktig å gjennomføre den. Dagen skulle brukes til en «Stadshaik», som innebærer en del gåing rundt i hele Askim sentrum, noe som vi ikke anser som trygt i disse dager. Vi velger altså derfor å avlyse leirens siste dag 8. august.

Vi har hatt 4 flotte dager i Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg med glade speidere, bading, aktivteter, gode venner og nesten alt av vær vi kan få på sommeren i Indre Østfold. Vi i Askim har veldig lyst til å ha vise frem våre planer om «Stadshaik» og vil be dere alle til en en slik haik en helg våren 2021. Mer info om hvilken helg dette blir kommer etter nyttår.

Merker?

For oss speidere så er merker viktig og vi har laget fine merker til denne leiren. Siden vi ledere ble enige omå utsette / avlys lørdagen mens vi var i skogen i dag så hadde vi ikke merker å gi ut til deltagerne. Dette vil de som var med på leir få når de starter opp på speideren igjen i høst.

«Nærleir 2020» merket hadde som krav at du skulle sove ute minst en natt i løpet av leiren. Det er flere som hadde planlagt å ligge ute fra fredag til lørdag for å få merket, vi har derfor blitt enige om at det fortsatt teller å sove ute natt til 8. august selv om leiren egentlig er over.

Tilbakebetaling av deltageravgift.

De som ønsker å få tilbakebetalt deltageravgift for den ene dagen det ikke ble leir – 125 kr – bes sende en e-post til kasserer@askimspeidergruppe.no med kontonummer penger ønskes til og navn på speider.

Spørsmål

Har du andre spørsmål rundt dette så send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no.