Her er endelig program og påmelding for sommerens nærleir «5 x så moro»

Påmelding finner du her: https://bit.ly/5xmoro – alle må melde seg på via denne linken også speidere fra Askim da Spond er ikke nok denne gangen. Frist for å melde seg på er 24 juli 21:30. Påmelding er bindende

Hovedplan: Vi kjører 5 dager med en aktivitet hver dag, vi har all aktivitet i Indre Østfold kommune. Deltagerne sover hjemme, gjerne i hagen. Planer for de forskjellige dagene finner du lengre ned på denne websiden. Vi skal ha en aktivitet i hver av de fem gamle kommunene. Vi skal oppleve, motivere og engasjere til gode speideropplevelser.

Når: Tirsdag 4. august til lørdag 8. august. Man kan velge å være med alle dager eller bare noen.

Mat: Speiderene har spist frokost når de møter og har med seg matpakke og drikke til lunsj. Vi ordner felles fika og middag.

For hvem: Alle speidere i alle aldre. Vi planlegger at opplegget deles opp slik at det passer for alle aldersgrupper, så sant vi har med nok ledere. Alle speidergrupper i Indre Østfold har mulighet til å være med, hør med din lokale gruppe om dere skal være med.

Leirbål: Ja, det blir leirbål siste dagen (lørdag 8. august). Hvis det er smittetrygt så er det selvfølgelig koselig med besøk fra resten av familien denne kvelden, status om dette kommer nærmere.

Pris: 125 kr pr dag pr deltager. Dette betaler for merke(r), mat (fika og middag) og utstyr til aktivitene. Betales til konto 1100.30.33076 Merk med speiderens FOR og ETTERNAVN  + konto 60. Må betales ved påmelding.

Dagsplan: Oppmøte på aktivitetssted kl 09:00 og vi er ferdige ca kl 19:00 de fleste dagene, lørdag avslutter vi ca 21:00. Vi oppfordrer til samkjøring der det er fornuftig og smittesikkert, eller ta gjerne sykkelen eller beina fatt der det er fornuftig.

Hva skal du ha med felles for alle dager: Mat og drikke til lunsj, spisesett (tallerken, kniv, gaffel, skje og kopp), kniv i beltet, dagstursekk og solkrem. Husk klær etter vær!

Spydeberg4. august: Padling på Lyseren i Spydeberg
Hvor: Vi møtes og avslutter ved parkering på Hallerudstranda.

Hva skal du ha med ekstra: Badeklær, et fullt sett med klær (inkl sko) pakket vanntett (pose el lign), håndkle og padlevest hvis du har

Tomter5. august: Skogstur med vennskapsoppgaver underveis i Tomter
Hvor: Medium lengde tur møter ved Granerud skytebane, kort tur møter på parkeringen ved Unaas. Alle avslutter på parkeringen ved Unaas.
Hva skal du ha med ekstra: Gode sko, litt ekstra vann, skrivesaker, myggmiddel og kompass hvis du har.
trogstad 6. august: Omvisning på Trøgstad fort, drager og «Ta sjangsen»
Hvor: 
Vi møtes og avslutter på parkeringen ved Gravtjern ved Trøgstad fort.
Hva skal du ha med ekstra: Lommelykt, badetøy og håndkle.

Eidsberg 7. august: Fiske, spikke og bading ved Ertevann i Fjella
Hvor: 
Vi møtes og avslutter på parkeringen ved Igletjern

Hva skal du ha med ekstra: Badetøy, håndkle, myggmiddel og fiskestang hvis du har.

Askim8. august: «Stadshaik» i Askim sentrum og leirbål på kvelden.
Hvor:
Vi møtes på parkeringen ved Folkeparken. Det jobbes fortsatt med å finne et bra leirbålssted så info om hvor vi avslutter kommer nærmere.
Hva skal du ha med ekstra: Gode sko til byvandring, ekstra vann, skrivesaker og leirbålskappe hvis du har.

 

Leirmerke: Selvfølgelig blir det merke – minst ett. Merket ser du her. Alle får delen i midten, så får man et merke pr dag man er med på leiren for å bygge det til et komplett merke.

Nytt-MerkeKlartTilSending