Her er endelig program og påmelding for sommerens nærleir «5 x så moro»

Påmelding finner du her: https://bit.ly/5xmoro – alle må melde seg på via denne linken også speidere fra Askim da Spond er ikke nok denne gangen. Frist for å melde seg på er 24 juli 21:30. Påmelding er bindende. Liste over påmeldte pr 2020-07-19 20:30 finner du nederst i siden. Det er plass til mange flere.

Hovedplan: Vi kjører 5 dager med en aktivitet hver dag, vi har all aktivitet i Indre Østfold kommune. Deltagerne sover hjemme, gjerne i hagen. Planer for de forskjellige dagene finner du lengre ned på denne websiden. Vi skal ha en aktivitet i hver av de fem gamle kommunene. Vi skal oppleve, motivere og engasjere til gode speideropplevelser.

Når: Tirsdag 4. august til lørdag 8. august. Man kan velge å være med alle dager eller bare noen.

Mat: Speiderene skal ha spist frokost når de møter og har med seg matpakke og drikke til lunsj. Vi ordner felles fika og middag.

For hvem: Alle speidere i alle aldre. Vi planlegger at opplegget deles opp slik at det passer for alle aldersgrupper, så sant vi har med nok ledere. Alle speidergrupper i Indre Østfold har mulighet til å være med, hør med din lokale gruppe om dere skal være med.

Leirbål: Ja, det blir leirbål siste dagen (lørdag 8. august). Hvis det er smittetrygt så er det selvfølgelig koselig med besøk fra resten av familien denne kvelden, status om dette kommer nærmere. NB! Alle må melde seg på leirbålet for å bli med pga. smittesporing mm. Leirbålet er gratis å være med på.

Pris: 125 kr pr dag pr deltager. Dette betaler for merke(r), mat (fika og middag) og utstyr til aktivitene. Betales til konto 1100.30.33076 Merk med speiderens FOR og ETTERNAVN  + konto 60. Må betales ved påmelding.

Dagsplan: Oppmøte på aktivitetssted kl 09:00 og vi er ferdige kl 19:00 de fleste dagene, lørdag avslutter vi ca 21:00. Vi oppfordrer til samkjøring der det er fornuftig og smittesikkert, eller ta gjerne sykkelen eller beina fatt der det er fornuftig.

Hva skal du ha med felles for alle dager: Mat og drikke til lunsj, spisesett (tallerken, kniv, gaffel, skje og kopp), speiderskjerf, kniv i beltet, dagstursekk, antibac og solkrem. Husk klær etter vær!

Spydeberg4. august: Padling på Lyseren i Spydeberg
Hvor: Vi møtes og avslutter ved parkering på Hallerudstranda.

Hva skal du ha med ekstra: Badetøy, et fullt sett med klær (inkl sko) pakket vanntett (poser el. lign), håndkle og padlevest hvis du har.

NB! Du må ha lette sko som sitter fast når du padler kano, støvler kan man ikke padle (eller svømme) med. Husk også å kle deg etter vanntemperaturen – ikke temperaturen i luften.

Tomter5. august: Skogstur med vennskapsoppgaver underveis i Tomter
Hvor: Medium lengde tur møter ved Granerud skytebane, kort tur møter på parkeringen ved Unaas. Alle avslutter på parkeringen ved Unaas.
Hva skal du ha med ekstra: Gode sko, litt ekstra vann, skrivesaker, myggmiddel og kompass hvis du har.
trogstad 6. august: Omvisning på Trøgstad fort, drager og «Ta sjangsen»
Hvor: 
Vi møtes og avslutter på parkeringen ved Gravtjern ved Trøgstad fort.
Hva skal du ha med ekstra: Lommelykt, badetøy og håndkle.

Eidsberg 7. august: Fiske, spikke og bading ved Ertevann i Fjella
Hvor: 
Vi møtes og avslutter på parkeringen ved Igletjern

Hva skal du ha med ekstra: Badetøy, håndkle, myggmiddel, gode sko og fiskestang hvis du har.

Askim8. august: «Stadshaik» i Askim sentrum og leirbål på kvelden.
Hvor:
Vi møtes på parkeringen ved Folkeparken. Vi avslutter etter leirbål kl 21:00 på museet i Askim
Hva skal du ha med ekstra: Gode sko til byvandring, ekstra vann, skrivesaker, og speiderskjorte og leirbålskappe hvis du har.

Leirmerke: Selvfølgelig blir det merke – minst ett. Merket vi har tegnet til leiren ser du her:

Nytt-MerkeKlartTilSending

Påmeldte pr 2020-07-19 20:30

Navn Speidergruppe
Grethe Askim
Jørgen Askim
Christer Askim
Torkel Tomter
Håkon Askim
Marianne Askim
Marie Askim
Magnus Askim
Gro Askim
Øystein Askim
Teresa Tomter
André Askim
Mats Askim
Storm Spydeberg
Marie Tomter
Aurora Trøgstad
Hildegunn Askim
Nina Tomter
Marte Askim
Victoria Tomter
Mats Askim
Aurora Tomter
Anette Tomter
William Askim
Hedda Tomter
Emeli Marie Tomter
Niklas Askim
Lene Askim
Pauline Askim
Rikke Askim
Oskar Adrian Askim
Jørgen Askim
Anders Askim
Alma Askim
Lilly Askim