Når:
Troppen: Møter opp klokken 18.30 på speiderhuset, på fredag. Avreise fra Skrabberud kl 11.30, tilbake på speiderhuset kl 12:30, på søndag.

Aspirantene: Møter opp klokken 09.25 på speiderhuset, på lørdag. Avreise fra Skrabberud kl 11.30, tilbake på speiderhuset kl 12:30, på søndag.

Hvor:Turen kommer til å foregå på Skrabberud speiderhytte i Rakkestad. Kart finner du på her (NB! Det koster 40kr i bom inn til Skrabberud, det kan betales kontant eller med Vipps). Det vil også bli felles kjøring. Om du/dere har muligheten til å bidra med det, legges det til i påmeldingen. Der er det vei helt opp, og det er innlagt vann og strøm.

Hva: Det blir opptakstur for troppen hvor aspirantene blir tatt opp. De som eventuelt ikke møter opp på denne turen, av ulike årsaker, kommer ikke til å kunne bli tatt opp dette halvåret. Det er våre rumpetroll som har ansvaret for planlegging og gjennomføring av alle aktiviteter på lørdagen som vil foregå ute. Men sovingen vil i hovedsaklig være inne i hytten, eldre og erfarne speidere kan sove ute etter avtale med Øystein.

Pakkeliste finner du under menyen: «Speiding» | «Råd og tips». Bruk listen «Pakkeliste Vinter.»
NB! På denne turen er det også viktig å ha med speiderskjorte hvis man har, pakk den nystrøket og fint ned i sekken. Aspiranter tar med blått skjerf og de som har tar med sitt NSF skjerf.

Pris:
Fredag – søndag: 250,-
Lørsdag – søndag: 200,-

Pengene settes inn på konto 1100 30 33076 merket speiderens navn og «Konto 52» ved påmedling

Påmelding: Snarest og innen 9. mars kl 12:37 via web: https://goo.gl/dETgGt

Vi håper å se mange glade speidere på denne turen.

Speiderhilsen fra Rumpetrollene og lederne

Lappen som blir delt ut på møtet 1. mars finner du her: OPPTAKSTUR FOR TROPPEN 2018