Det nærmer seg leir. Om en måned så er vi tilbake på speiderhytta i Rekola etter å ha vært en dag på sigthseeing i Helsinki.

Betaling nr 4 står til forfall 15. juni, prisen er som før avtalt 4100 kr for de speidere som skal fly og være sammen med oss hele turen. For de som har andre planer så vil dere få en epost av Øystein medio neste uke med sum som skal betales inn for dere – dette gjelder også ledere. Hvis du er usikker på hva har betalt eller har andre spørsmål så er det bare å ta kontakt med Øystein

Det er også på tide å begynne å tenke på hva som skal pakkes. Pakkeliste finner du her, pakk gjerne i bag, du kan maks ha med deg ett kolli a 20 kilo sjekket inn og 10 kilo ombord i flyet (Max 55 x 40 x 23 cm). Men husk at det kan være du ønsker å ha med deg litt ting tilbake så gi plass til det i bagasjen. Du burde også kunne bære bagasjen din selv.

NB! Alle må også ha med gyldig pass. Gyldig pass er den eneste form for legitimasjon som er godkjent utenfor Norge. I Schengenland så er det «aldri» noe problem – men man har opplevd før at grenser stenger og det er leit å ikke komme hjem. Europeisk helsetrygdkort skal også være med.

Vi skal fly fra Gardemoen kl 19:55, fredag 28. juni. Vi skal derfor være på flyplassen senest kl 18:00, dvs. avreise fra Askim kl. 16:15 – vi trenger hjelp fra foreldre til å kjøre. Send en epost til Marianne med hvor mange du har plass til å ta med (inkl egen speider og bagasje)

I Finland skal vi bo to netter på en speiderhytte i Rekola – rett utenfor Helsinki sentrum – før vi på søndag drar til leiren i Evo. På leiren skal vi være frem til formiddagen på søndag 7. juli. Vi flyr fra Helsinki flyplass kl 19:25 og lander på Gardemoen kl 19:55 (tidsoner gjør turen kort :)). Vi trenger også hjelp av foreldre til å hente på søndagen – send epost til Marianne med hvor mange du har plass til å ta med (inkl egen speider og bagasje)

Hva som skjer på leiren, hva og hvordan du kan kjøpe i kiosken, og annen info som er viktig kommer på websidene våre enda nærmere avreise – når vi vet mer.

Har du tips til ting å se og gjøre i Helsinki? Send Øystein en epost om det også.

Leirmerke Nordtreffi

Leirmerke for Nortreffi 2019