Leirmerke Nordtreffi

Leirmerke for sommerleiren 2019

I dag har vi (endelig) fått litt mer info om leiren, det er jo greit siden det ikke er mer enn 14 dager til vi skal reise.

Dere kan lese litt info fra våre finske venner her: Camp letter

Legg merke til at speidere må ha med seg en hvit tskjorte for å bruke på en av aktivitetene. Vi har utfyllende pakkeliste på norsk som du finner her: Pakkeliste Sommer. NB! Det er denne man skal pakkelisten bruke.

NB! En liten oppklaring; siden det har kommet opp spørsmål om det. Speiderne sover sammen patruljevis i telt, vi har med telt. Hengekøye skal kun brukes for å slappe av i, det er langt fra sikkert at vi finner et egnet sted for å henge opp køyen i nærheten av vår camp. Bruk heller plassen i bagasjen til ekstra klær og regntøy. Du kan ha med 1 bag a 20 kilo sjekket inn og en håndbagasje på max 10 kg, Max 55 x 40 x 23 cm stor. Du må også kunne bære din egne bagasje. Pakk gjerne i bag da det er lettere å holde orden i dem.

Det vil være en liten kiosk på leiren som selger noe is, brus og godis. De sier de skal kunne ta VISA kort. Jeg er usikker på om de støtter Visa Electron – sjekk med banken din. For sikkerhetsskyld kan man sende med noe €uro i små sedler / mynter – ikke bare en stor seddel (50€). Alle deltagere får all mat og drikke på turen, men det kan være moro for enkelte å kjøpe en suvenir i Helsinki eller en is el. kaffe når været er varmt el. kaldt. Speiderne trenger altså egentlig ikke lommepenger.

Vi trenger fortsatt hjelp til å kjøre og hente til Gardermoen, ta kontakt med Marianne for si ifra at du kan kjøre eller hente. Si også ifra om du kommer til å møte direkte på OSL på fredag eller om du kommer til å bli hentet og skal andre steder enn Askim etter leiren. NB! På vei til og fra leiren reiser vi i skjorte og skjerf, det gjør det lettere å finne hverandre på flyplassen og vi reklamerer for speideren.

Ønsker også å minne om betaling 4 som forfaller 15. juni – er du usikker på hvor mye du har igjen å betale så les her eller send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no

All annen info vi har, har vi lagt ut på våre websider som du finner du her: Sommerleir 2019 Nordtreffi Info 1 (oppdatert) og Nordtreffi 2019 Info 2. Les over all infoen en gang til så du er sikker på at du vet alt vi vet 😉