Huddige speidergruppe har invitert oss til 50 årsjubileum for Nordisk samarbeide og rover 5-kamp helgen 24. – 26. mai.

For hvem: Medlemmer i Askim speidergruppe og spesielt inviterte 15 år og eldre.

Program:
For helgen er som følger:

  • Fredag:
    Vi reiser fra Askim ca 14:30* ish med leiebil(er) til Huddige speiderhus. Når vi komme frem spiser vi litt kveldsmat, snakker med gamle venner, og sover inne på speiderhuset. Det er lagt opp til at vi sover på gulvet inne (ta med egen madrass). Hvis det er veldig behov for å sove i seng så meld fra om det i påmeldingen så kan det fikses. Det vil også være mulig å sove ute i trærne.
  • Lørdag:
    Vi spiser frokost sammen, før vi drar til Stockholm sentrum for å ha roveraktiviteter der. Aktivtetene er for ALLE, uansett alder, og vil bestå av en serie oppgaver som gir deg en reise rundt i STHML. Vi konkurrerer i blandede lag fra alle vennskapsbyene. På kvelden er vi tilbake på speiderhuset i Huddinge hvor vi spiser en bedre middag.
  • Søndag:
    Etter frokost og utpakking så blir det markering av 50 årsjubileumet, vi vil få snakke med ledere som var med å startet opp sammarbeidet og se bilder fra flere av aktivitetene. Vi vil også legge videre planer for fremtiden og for videre roveraktviteter fremover. Vi kjører så bil tilbake og regner med å være hjemme ca. 20:00* ish en gang.

Kostnad: I utgangspunktet en egenandel på 500* kr pr. pers, plus event. kostnader under aktiviteter på lørdagen. Nøyaktig beløp bestemmes av antall deltagere, månefaser, og reisepriser hos SJ. Penger settes over til konto 1100 30 33076 merket N50 + pluss navn på deltager – f.eks. «N50 Johanne, Kartreferanse Lengdeløpolsen»

Pakkeliste: Lommepenger, ting å sove på, med og i, IDpapirer som er godkjent i utlandet, speiderskjerf og skjorte, noe til å pusse tanna med, drikkeflaske, gode sko, klær etter vær, solkrem, to ekstra høyresokker (nyvasket), penger til iskrem til Øystein, og alt annet dere mener dere trenger for en tur i Stockholm og huddinge.

Påmelding: Denne gangen via min.speiding.no, så dere kan sjekke om det står rett info om dere der: https://min.speiding.no/activities/view/1659
Sliter du med å komme inn på min.speiding; ta kontakt med Øystein. Meld deg på snarest og innen 26. april. Maks 20 plasser.

* Nøyaktige tidspunkter og pris kommer nærmere avreise og hjemkomst.