Våre flinke hjelpere har endelig kuttet opp stoff og pakket leirbålskapper. De har også oppdatert Askim sin egen leirbålskappe-pakke litt – nå er det ikke lenger blått ullstoff på ytterlaget og grønn fleece på innsiden. Den oppdaterte utgaven har dobbelt lag med ullstoff – noe som er lettere å sy, lettere å bære og minst like varmt.

Vår leirbålskappe-pakke innholder alt du trenger unntat sytråd. Bruksanvisning, mal og fleece for bokstaver, kantebånd, hekte, speidermerke, stoff til hette (valgfritt å lage denne).

Pakken kommer i 2 størrelser – normal og ekstra lang. Den ekstra lange passer for de som er 185 cm eller lenger.

Dessverre har innkjøpsprisen på varene gått opp en god del siden sist vi laget pakker. Normal koster nå kr 1000,- og ekstra lang kr 1100,-.

Pakken kjøpes ved enklest* gjennom VIPPS portalen – søk etter Askim Speidergruppe, velg meny, velg riktig type leirbålskappe og betal. Vis appen med gjennomført betaling for leder når du henter leirbålskappe. Da vi har et begrenset antall pakker så ønsker vi å prioritere tropp- og roverspeidere.

Send mail til michael@askimspeidergruppe.no hvis du ønsker å hente en pakke nå før jul.

*det er og mulig å overføre penger til konto 1100 30 33076, merk med speiderens navn + leirbålskappe. Ta med kopi av innbetalingen.