Info om kjøring finner du her: Kjøring og henting til #kanonpinse19

Lyst til å oppleve friluftsliv på sitt beste? Meld deg på årets #kanonpinse. Det er en tre dagers kanoekspedisjon hvor vi setter lek, spenning, bålkos, sol og god mat i fokus. Vi kjører samme opplegg som før, med en liten tvist; vi har invitert speidere fra Tomter, Spydeberg, Trøgstad og Holmlia med på turen også.

Som vanlig så oppfordrer vi også foreldre til å være med for å oppleve gleden av å være på tur, men sjekk med speideren din om det er ok at du er med eller ei.

Hvor: Nord for «Blomsjöarna» i Sverige—ca. 1,2 mil SØ for Töcksfors
For hvem: Troppsspeidere, rovere, ledere og foreldre som får lov av sin speidere å være med
Når: Vi planlegger å reise fra speiderhuset i Askim lørdag 8. juni klokken 09.15. Det betyr oppmøte mellom 08:45 og 09:00 slik at vi kan dra i tide. Vi er tilbake på Speiderhuset mandag 10. juni ca. kl. 15:14 (avreise fra Holmerudsfors ca. kl. 14:00)
Kjøring: Vi trenger hjelp til å kjøre og hente. Legg inn i påmeldingen om du kan gjøre og/eller hente
Hva skal du ha med: Standard turutstyr (sjekk pakkeliste), med noen ekstra ting å tenke på:

 • Matpakke og drikke til lunsj lørdag.
 • Minimum ett fullt varmt skift (med sko) og sovepose skal pakkes vanntett. Vi har en del vanntettposer til utlån for de som ikke har det selv.
 • Sandaler / vannsportsko eller lignende med ullsokker til å bruke når vi padler
 • Lue, votter og varme klær — det kan fortsatt bli kaldt på kveldene.
 • Regntøy
 • Badetøy hvis du ønsker å bade
 • Ull, ull, ull, ull – alt annet er tull!
 • Pakk gjerne i bag, da det er lettere å stable i kano
 • Padlevest (ikke redningsvest), hvis du har. Vi har til utlån for de som ikke har
 • Har du hengekøye og har lyst til å teste ut det på tur så er dette en fin tur for det. NB! Er det første gangen du har med køye så snakk gjerne med Øystein eller en annen leder før turen så du kan få tips om hva du trenger av soveutstyr
 • Jeans og «college joggebukser» lar man være hjemme, da det aldri vil tørke på tur. 

Mat: Som vanlig er alt tilrettelagt og a´la carte! Dvs. vi ordner nesten all mat på turen, ta med matpakke og drikke til lunsj på lørdag.
Penger: Kostpris for alt dette blir kr 320,- per person (dette inkluderer 130 kr i DANO avgift pr person) Betales før 5. juni til konto 1100.30.33076 Merk med speiderens FOR og ETTERNAVN  + konto 54
Påmelding: Innen 2. juni via web: http://bit.ly/kanonpinse19 (En flott gave trekkes ut blandt de 7,3 første som melder seg på)

Bilder for inspriasjon fra #kanonpinser vi har hatt før kan du se her: http://bit.ly/kanonpinser

Hvis du trenger en ekstra lapp til kjøleskapet om dette, så kan du bruke denne som ble delt ut på møtet 23. mai så finner du den her: Kanonpinse