I Askim speidergruppe har vi et meget godt og unikt samarbeid med speidergruppene i våre vennskapskommuner i Danmark, Finland og Sverige. Dette samarbeidet skaper vennskap som varer livet ut og motiverer både ledere og speidere til å gjøre en ekstra innsats. Sammen har vi arrangementer som Cyber 4-kamp og Nordisk patrulje 5-kamp og leiren Nordtreff for speiderne og Nordisk ledertrening (NLT) for rovere og ledere. Disse arrangementene går på rundgang mellom de forskjellige landene å arrangere.

nlt15

Glade ledere og rovere fra NLT15 – sist gang vi hadde nordisk ledertrening i Askim

I høst er det vår tur til å arrangere NLT og da trenger vi hjelp fra foreldre / foresatte til forskjellige oppgaver. Oppgaver vi trenger hjelp til er: Lage og servere mat, frakte deltagere fil og fra jernbanestasjonen fredag og søndag, og frakte utstyr til og fra speiderhuset.  Vi skal være på / ved museet i Askim.

Selve aktivitetene begynner ca. kl 1900 på fredag 20.09.19 og slutter etter lunsj søndag 22.09.19. Vi vil trenge hjelp før, etter og under arrangementet. I Askim speidergruppe har vi 2 dugnader pr år, dette regnes som en av dem. Du kan melde din interesse ved å gå til  bit.ly/nlt19hjelper der kan du velge hva du kan hjelpe til med og når. Du vil få beskjed i grei tid før når og til hva vi trenger deg til. Vennligst svar før 14. sept. Du kan også lese mer om arrangementet her 

Vi gleder oss til å se mange av dere denne helgen.

Speiderhilsen fra alle lederne i Askim Speidergruppe

Ønsker du en kopi av lappen som ble delt ut på møte 28 og 29. august ? Du finner den her: Foreldrehjelp

 

Categories: Lapper alleNyheter