Det er igjen duket for den tradisjonelle juleavslutningsweekenden på Einarbu hvor hele Askim speidergruppe samles og har juleaktiviteter, spiser julemat, leker juleleker, har på seg julenisselue og generelt har det julebra.

Program / tider:

Fredag kveld kl 19:00 møtes tropp, aspiranter og rovere for god mat, brettspill og speiderknuteverksted. Vi overnatter inne på hytten til neste dag – erfarne utesovere kan sove ute etter avtale med leder. NB! Alle som møter på fredag må ha på seg nisselue.
Lørdag morgen kl 09:58 kommer småspeidere (og event. andre) for å være med på juleverktsted både inne og ute. Vi holder på til ca kl 16:57 før vi går inn å skifter til middag.
Lørdag kveld kl 18:00 er det julemiddag for alle. Her får vi servert tradisjonell julemat fra østfold – ribbe med tilbehør. Det blir sikkert en tale eller to og vi synger flere julesanger. Middagen slutter ca. kl 20:00. Under middagen har vi på oss speiderdrakt – har du ikke speiderdrakt så bruk andre pene klær. Etter middag så har vi et lite «leirbål» inne hvor vi deler ut litt merker, kanskje viser frem en sketsj eller to og spiser godis. Vi overnatter inne på hytten til neste dag – erfarne utesovere som er troppspeidere eller eldre kan sove ute etter avtale med leder.
Søndag spiser vi frokost, rydder og er klare til å dra hjem kl 12:00

Foreldrehjelp:

For å gjennomføre helgen trenger vi hjelp av foreldre og foresatte. Dette er en god mulighet for å få en fin dag ute, oppleve speiderliv, bli kjent med andre speiderforeldre og lederne som passer på speiderne deres. Er man foreldre i Askim speidergruppe kreves det to dugnader pr. år – dette telles som en av dem.
Vi spandrer varm lunsj og kaffe / the (ta med kopp). Under påmeldingen kan du velge hva du vil hjelpe til med og hvilke tider som passer. Her er oversikt over hvem, hva og når for foreldre.

Påmelding / pris / betaling:

Påmelding gjøres her: https://goo.gl/HJrKyR snarest og innen 9. november kl 22:00. Påmelding er bindende. Under påmeldingen velger man hva man skal være med på, man også der melde fra om endringer ut i fra standard.

Det koster å leie Einarbu, ha gode aktiviteter og lage god mat til alle. I år blir prisene som følger:
Fre-søn: 300 kr
Lør-søn:
250 kr
Bare middag: 150 kr

Betaling kan gjøres til konto: 1100 30 33076 merket speiderens navn og «Konto 27» eller du kan bruke Vipps – søk frem Askim speidergruppe under «Betal» og velg ønsket sum under «Meny«.

Betaling må være oss i hende ved påmeldingsfrist som er 9 november

Hva skal man ha med / pakkeliste:

Vi skal være ute og inne hele helgen uansett vær, så husk klær etter vær. Husk spesielt på:

  • Drikkeflaske som kan etterfylles
  • Speiderdrakt (skjorte, skjerf og blå jeans) til middagen, hvis du har – ellers så andre pene klær.
  • Sovepose og liggeunderlag (Troppspeidere og eldre som er erfarne utesovere kan sove ute etter avtale med leder. Og må da ha med soveutstyr for dette)
  • Innesko
  • Merk alt av klær, sko, kosedyr og utstyr med navn
  • Speiderskjerf skal være på hele helgen, hvis du har.
  • Pakk gjerne i bag – da det tar mindre plass og er lettere å holde orden.

Kart

Sett GPS’en til Einarbuveien 130, Eidsberg eller se kart her: https://goo.gl/FBD89C