Covid-19 / Korona

De siste dagene har vi lest at det har vært en oppblomstring av koronasmitte i Norge. Det er veldig viktig at speideren ikke møter på leir hvis det er mistanke om at speideren eller noen i familien er smittet. Lurer du på symptomer på covid-19 og hva man skal gjøre, kan du lese om det på FHI’s nettsider.

Hvis dere velger å la speider være hjemme, send en SMS til Øystein på tlf 915 50 554 med beskjed om at speider ikke kommer. Vi betaler tilbake deltageravgift for de dagene speideren ikke er med.

Alle speidere må ha med egen antibac som de kan bruke ved behov. Vi vil ha antibac / vaskemuligheter til felles bruk ved måltider ol.

Husk: «Er du i tvil, så er du ikke i tvil»

Hva man skal ha med

Det ligger en liste over hva man skal ha med her. NB! Som dere kanskje har merket så har det kommet noe regn den siste tiden og det har gjort det meget vått i skogen så gode vanntette sko er viktig, et par ekstra ullsokker kan også være lurt å ta med.

Oppmøte tid og sted

Her er oversikt over oppmøtesteder og tider

Merker / Sove hjemme

Speidersport-Norges-speiderforbunds-Nærleir-2020-BH26915

Vi har kommet frem til at merkene vi har laget er for fine til å deles opp, dvs. at alle får fullt merke selv om de ikke er med alle dagene på leiren. Vi har også kjøpt inn NSF’s Nærleir 2020 merker, alle som sover en natt i sovepose ute under leieren vil få et Nærleir merke. Du kan sove i egen hage, naboens hage (spør først) eller ved tjernet i den lille skogen der du vet.

Hva er vel speiderleir uten soving i sovepose?

Leirbål

PGA. Koronasituasjonen så velger vi å avlyse leirbålet for foreldre og søsken.

En leir skal alltid ha leirbål, denne gangen blir leirbålet på lørdag kl 19:30. Vi skal være på vikingplassen på museet i Askim. Det er mulig for foreldre og søsken å være med og oppleve leirbålet. Det er gratis å være med men pga. korona situasjonen så må vi ha liste over alle som er med, så meld deg på her. Husk å spørre speideren din om det er greit at du kommer og ta gjerne med noe å sitte på.

Samkjøring / deltagere

Der det er fornuftig og smittesikkert så oppforderer vi til samkjøring. Bruk gjerne speidergruppenes facebooksider for å avtale kjøring.

Her er liste over speidere som er meldt på leiren. Ikke alle deltagere er med alle dager.

Alma Askim
André Askim
Christer Askim
Frøya Askim
Jørgen Askim
Karen Askim
Leonora Askim
Lilly Askim
Linnea Askim
Magnus Askim
Marie Askim
Marte Askim
Mary Agathe Askim
Mats Askim
Mats Askim
Nathaniel Askim
Niklas Askim
Oskar Adrian Askim
Pauline Askim
Rikke Askim
Sander Askim
William Askim
Storm Spydeberg
Aurora Tomter
Emeli Tomter
Guro Tomter
Hedda Tomter
Maren Tomter
Nina Tomter
Nora Tomter
Olivia Tomter
Teresa Tomter
Theodor Tomter
Torkel Tomter
Victoria Tomter
Aurora Trøgstad
Kasper Trøgstad
Martin Trøgstad
Othilie Trøgstad
Peter Trøgstad
Sebastian Trøgstad
Sofie Trøgstad
Wilhelm Trøgstad