Vi speidere har mange forskjellige oppgaver i forbindelse med 17. mai feiringen. I gruppen stiller vi av tradisjon alltid i borgertoget. I tillegg så heiser vi flagg ved bauta ved Fossum og går i flaggborgen i barnetoget.

Vi i Askim Speidergruppe må etter avtale med Askim kommune stille med flaggborg i barnetoget og er helt avhengig av at så mange som mulig stiller. Man rekker å spise frokost på skolen hvis dere går rett bort til flaggborgen når dere kommer frem til ungdomsskolen. Siden det er langt å gå og flagg kan være tungt å bære så må du være i troppsalder eller eldre for å være med her.

De som stiller på 17.mai får et lodd per aktivitet de er med på (Fossum, flaggborgen og borgertoget) og derved større sjanse å vinne en gave fra Speider-sport. Det skal lønne seg å stille opp! Vi trekker vinneren i folkeparken rett etter borgertoget, tar fellesbilder og legger ut info på websidene.

Vi må vite at vi har nok speidere til flaggheis og barnetog, meld deg på via web: http://bit.ly/17mai2019Askim senest søndag 12. mai 
Skal du gå i borgertoget trenger du ikke melde deg på, bare å møte opp!

Flaggheis ved bauta Fossum: Oppmøte ved Hoels veikjøkken senest klokken 07:45. Husk Speiderdrakt!
Flaggborg i barnetoget: Oppmøte ved Askim ungdomsskole senest klokken 09:45.
Husk speiderdrakt!
Borgertoget: Oppmøte ved Askim ungdomsskole senest klokken 15:15 – tema: «Ut på tur»

Lapp til å henge på kjøleskapet finner du her: 17 mai 2019