Tradisjonen som startet for flere år siden forsetter i romjulen i år.

tl;dr: Vi inviterer til en rolig tur for troppspeidere og eldre som har vært på tur før, 28. des 17:07 – 29. des 11:56. Vi sover ved Trestikkeltjern sør i Indre Østfold, oppmøte og avreise fra pakeringen, kart finnes her. Det er mulig å være med på deler av turen, dette meldes i fra om i påmeldingen som du finner lengre ned på siden. Speiderne må selv ha med soveutstyr, klær, mat og drikke, lederene fikser resten.

En gjeng ledere fra troppen drar på tur fra 28. des til 29. des og har lyst til å ha med noen motiverte speidere, rovere og andre ledere – siden det føles så tomt og rart på tur uten dere. Turen er beregnet for alle som føler seg som speider og er i troppsalder eller eldre. (eks speidere, rovere, foreldre*, og ledere er altså også veldig velkommne).

Siden dette er en #superrlowkeyjuletur, også for oss ledere, så er det viktig at du har «sovet ute en vinternatt før», du må altså kunne ta vare på deg selv, lage egen mat, pakke sovepose osv. Hvis du ikke føler for å overnatte så kan du selvfølgelig bare være der på kvelden og se i bålet sammen med oss. Det er også fullt mulig komme 09:27 på torsdag morgen med varmt ferskt bakeverk og kaffe til oss ledere.

Vi har valgt å flytte oss bort fra Stutfosstjern siden naturen der er så slitt og brukt opp at den trenger ikke enda flere besøk nå. Vi skal sove ved Trestikkeltjern sør i Spydeberg, vi går fra parkeringen kl. 17:07 28. des og er tilbake der 11:57 29. des. Det er selvfølgelig mulig å komme litt etter og gå litt før, skriv i så fall dette i påmeldingen. Stien er godt skiltet og lett å finne frem. Kart finner du her

Påmelding må skje via min.speiding eller epost til oystein@askimspeidergruppe.no for de som ikke er på innmeldt i speideren, innen tirsdag 27. des kl. 21:37. En liten og spisbar premie trekkes ut bland de 6 første som melder seg på i min.speiding.

Opplegget er som alltid: Vi går ca. 2308,74 meter fra parkeringen på godt merkede stier, tenner bål, finner et sted å sove, lager mat, senker skuldrene mens vi ser inn i bålet, snakker om alt og ingenting, og slapper av.

Lederne fikser bål, gode(ish) historier og tarps for å sove under. Dere må selv fikse personlig sove og spise utstyr, mat, drikke, håndsprit, plass til fellesutstyr og dårlige vitser. Dette er også en veldig god mulighet for å teste ut nytt speiderutstyr dere har fått til jul, er det utstyr dere mangler så ta kontakt så tar vi det med fra speiderhuset. Det er seff gratis å være med på denne turen. Tips til pakkeliste finnes her – bruk «Pakkeliste vinter» el. Pakkeliste høst og vår» ut ifra hvordan været ser ut til å bli.

Håper å se mange av dere!

*Speideren din må godkjenne at du er med på turen

De som har meldt seg på i min.speiding:

  • Øystein Bøhler
  • Wilhelm Elias Egeland
  • Ella Kjeserud
  • Max Jacob Kjeserud
  • Rune Kjeserud
  • David Riseng
  • Anne-Marit Skjørten-Øygarden
  • Håkon Stensland
  • Marianne Wiker Stensland
  • Pauline Gudim Valsgård