Vi fortsetter suksessen med JOTA / JOTI, i år er vi så heldige at vi får besøk av speidere fra Trøgstad.

JOTA / JOTI er en gammel tradisjon i Speideren, ca. 30 millioner speidere fra hele verden møtes denne helgen for å snakke via amatørradio og over internett. Det er lagt opp med oppgaver slik at speiderne må snakke /chatte med speidere fra forskjellige land. Det hele skjer patruljevis i trygge og monitorerte chatterom. Vi har dessverre ikke noen amatørradio løsning i år, da de som driver med slikt blir stadig færre, kjenner du noen som kan hjelpe oss så ta kontakt.

Når: Fredag 15. okt 18:30 – lørdag 16. okt 14:30

Hvor: Askim speiderhus

Hva: Lokal JOTA, JOTI, uteaktiviteter, quiz, brettspillrom, leirbål, mat, snacks og litt mer!          

For hvem: Troppsspeidere, aspiranter, rovere og ledere fra Askim og Trøgstad speidergruppe

Pakkeliste: Soveutstyr for å sove i telt ute (aspiranter kan sove inne), inne og uteklær, tøfler til å bruke inne, drikkeflaske, skrivesaker og laptop / nettbrett hvis du har.

Mat: Vi serverer lett kveldsmat på fredag, god frokost og lunsj på lørdag. Pga. allergier så fikser vi godterier, drikke og frukt til alle, så det er ikke lov å ta med det til seg selv.

Pris: Gratis, det er et «noshow» gebyr på 500 kr hvis du melder deg på og ikke møter uten å si i fra minst 12 timer før, sykdom er godkjent fravær med må også meldes fra om.

Påmelding: Via min.speiding.no innen 10. okt kl 21:00 – her: https://min.speiding.no/activities/view/2769
Bruksanvisning for min.speiding finner du her

Merker: Selvfølgelig får man merke, se tekst ved bilder for forklaring på hvor de skal sitte på skjorten.

26779
Dette merket kan settes på venstre arm under knappen, der kan det være i ett år. Etter det så settes det på leirbålskappen eller puttes i en boks frem til man får seg kappe selv.
2103
De som ikke har fått det før og som er med på alle oppgavene i løpet av helgen vi få et fordypningsmerke. Det festes på høyre arm og kan være der til man får 6 fordypningsmerker.

Påmeldte:

Her er en liste over de som har meldt seg på til nå. NB! Fortsatt under test så det kan være at det ikke fungerer helt hundre.

  • Øystein Bøhler
  • Sebastian Heier
  • Veslemøy Karlsen
  • Lene Holt Pedersen
  • David Riseng
  • Håkon Stensland
  • Marianne Wiker Stensland
  • Pauline Gudim Valsgård