DSC_0789_1

Som vanlig så prøver vi i Askim speidergruppe å ha en litt enklere og billigere sommerleir årene mellom landsleire og Nordtreff. I år blir det, som i 2016, gruppeleir. Det er en leir hvor bare vi i Askim drar på tur, leiren er altså åpen for alle i gruppen.

De som har lyst og kunnskap fra troppen og rovere begynner med en kanohaik på 3 dager først hvor vi padler en runde med sluser, leirbål og pizza. Flokken og andre som ikke har tid/lyst/kunnskap til å være med på kanohaiken møter på leirplassen på torsdag for også å få oppleve kanoglede, vennskap og leirbål.

Hvor: På og ved vannet i Dalsland i Sverige. Vi regner med å bruke Silverlake camping (samme sted som 2016) som start og slutt sted.

Hva:
Kano, lek, leirbål, telt, mygg, sol, bading, nattmanøver, boksen går, kanovelt, god mat, lærdom, vennskap, kiosk, merker, tid til å slappe av og mye mer!

Når
: Kanohaik starter på morgenen mandag 06.08, resten møter oss 09.08 og vi alle er ferdige på ettermiddagen 11.08. Nøyaktige tider kommer på web nærmere avreise

Kjøring:
Vi trenger hjelp til å kjøre og hente. Velg i påmeldingen om du kan kjøre eller hente eller begge deler.

Mat: Som alltid så er alt tilrettelagt og a´la carte! dvs – vi ordner det meste av all mat på turen.

Pris: Kostpris blir 1400 for de som er med på kanohaik, 700 for de som er bare med på slutten. Familiemoderasjon vil bli gitt, ta kontakt for å avtale. Penger settes inn på konto 1100.30.33076  og merkes med Speiderens FOR og ETTERNAVN + Konto 45. NB! Må være betalt før 1. juni hvis påmelding skal gjelde. Bindene påmelding

Påmelding: Innen 17. juni her: http://bit.ly/Kano2018

Pakkeliste ol. kommer på våre websider nærmere avreise

Vi håper å se mange glade speidere på tur!

Her kan du se bilder fra 2016 for å mimre

Lapp til kjøleskapet finner du her