Nordisk ledertrening er en årlig ledertrening som for rovere (15+) og ledere fra våre vennskapsgrupper i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Det legges alltid opp til en del læring og erfaringsutveksling, men også mye tid til sosialisering disse helgene.

Denne høsten er vår tur til å arrangere Nordisk ledertrening. Vi skal være på Museumet i Askim og tema for ledertreningen er «It’s all fun an games». Både Finland og Sverige melder allerede om full påmelding fra sine land – altså 20 fra hvert land, dvs. at vi vil nok bli et sted mellom 65 og 75 speidere som løper rundt i Askim og har det gøy.

Micke og Øystein jobber med å spikre planene for helgen, men kan allerede avsløre ting som god mat, tur på Østfoldbadet, vise frem Askim sentrum, og mye lek og morro.

For å arrangere en slik ledertrening så trenger vi en del hjelp av foreldre, ting vi trenger hjelp til er f.eks.

  • Kjøring og henting på togstasjonen
  • Lage og servere mat
  • Rydde opp etterpå
  • Kjøring av utstyr til og fra speiderhuset
  • «Postmannskap» (info vil bli gitt)

Hvis du kan hjelpe oss hele eller deler av helga, så meld deg på via skjemaet du finner her: http://bit.ly/nlt19hjelper eller send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no. Fint hvis du sier ifra innen 14. sept.

Påmelding for deltagere fra Norge (vi starter litt tidlig med Indre Østfold kommune og ønsker rovere og ledere fra Tomter, Trøgstad og Spydeberg spg. også velkomne) finner du her: http://bit.ly/nlt19deltager Det er maks 20 plasser – førstmann til mølla, du må melde deg på innen 9. sept kl 21:09. Det koster ingenting å være med – men du må sørge for reise og overnatting (telt el.lign) selv.

Hjemmelekse: Alle skal «ha med seg» en lek som kan brukes i speidersammenheng – f.eks. til å bryte isen, inkludere alle, eller «blow out some steam». Finn gjerne en ny lek som du ikke har prøvd i Askim før – slik at ikke alle kommer med samme lek.

Tider for de som trenger det: Fredag 20. sept ca. kl 18:30 til søndag 22. sept til etter lunsj 13:07 ish.