Vi inviterer til foreldremøte for foreldre til speidere i Småspeideren onsdag 27.09.2017, klokken 18.30-19.30.

Sted for foreldremøtet er: Speiderhuset - IKKE frivillighetssentralen slik det sto på lappen delt ut 20. sept.Frivillighetssentralen ble forhindret fra å stille pga. andre møter.

Agenda for møtet er todelt, først vil leder i småspeideren informere om arbeidet i småspeideren, og hva det vil si å være speider. Deretter vil Frivillighetssentralen informere om sitt enestående tilbud.

Det vil bli enkel bevertning, og det er ingen valg, så det er all grunn til å møte opp!

Håper vi ser minst en fra hver speider der!

Speiderhilsen lederne!

Related Posts

Lapper

Patruljetur i Trømborgfjella

Helgen 21. – 22. oktober blir det patruljetur til Stålsvann i Trømborgfjella. Patruljene velger selv hvor de skal overnatte, men lederne anbefaler de to avmerkete plassene ved Stålsvann. Vi håper det blir mange speidere som Read more…

Lapper

Overnattingstur for Flokken, Romsåsen Høst 2017

  Overnattingstur ved Romsåsen for Flokken/småspeideren 13.-14.10.2017. Flokken drar på overnattingstur til Romsåsen fra fredag 13.10.-lørdag 14.10.2017. Oppmøte: Fredag klokken 18.00 ved parkeringa til Romsåsen Hjemreise: Lørdag klokken 14.00, samme sted Vi sover ute i Read more…

Lapper tropp

Peff 1 kurs i Tomter

Når: Lørdag 28.10 kl 09:30 til søndag 29.10 kl 14:00 Hvor: Tomter Skole, Engen 4, Hobøl (kart: https://goo.gl/NWmaER) Hvem: Alle kretsens troppsspeidere som ønsker grunnutdanning i det å være patruljefører Påmelding: Via web innen 15 okt. – https://goo.gl/pAeuaU Pris: Gratis å være Read more…