Alle veier fører til Rom" det er er ikke så mange veier til Skistadion i Spydeberg, så her velger vi å forklare den som er enklest.

Fra Askim sentrum: 

  1. Kjør fylkesvei 128 (gamle E18) mot Spydeberg. 
  2. Etter du har krysset glomma ved Fossum følg veien i ca 1,9 km til Spydeberg sentrum
  3. I Spydeberg sentrum, etter du har passert Esso på høyre hånd, sving til høyre opp "Stasjonsgata" / fylkesvei 122 - den går over til å hete "Lysernveien" på andre siden av jernbaneovergangen.
     
  4. Følg denne veien, over jernbanen og videre over noen jorder og inn i en 60 sone i ca. 6,4 km til du er på en bakketopp ("Holli"). Her ser du et skilt til høyre som sier "Godheim 4" - ta til høyre her.
  5. Følg veien, som etterhver vil gå over til en grusvei i ca. 2,9 km. Her vil du se en parkering på høyre side, du er fremme!


Du kan også se på kart som forklarer veien fra Speiderhuset her: https://goo.gl/7bPxE6 

Related Posts

Råd og Tips

Speiderhuset – Veibeskrivelse

Speiderhuset i Askim er det brune huset i enden av Tornerudveien. Bruk gjerne kartet under for å finne frem eller om du heller ønsker kan du bruke koordinatene under. Koordinater (EU89, UTM-sone 31) NORD 6633533.61 ØST 959283.86 Adresse Read more…

Romsåsen

Romsåsen – Veibeskrivelse

Romsåsen Gruver og Nikkeltunet i Kykkelsrud i Askim brukes flittig av oss til en mengde ulike speiderarrangement, enten det er kveldsmøter eller leir. Under finner du en enkel veibeskrivelse fra Askim. Hvis du kjører E18 Read more…

Råd og Tips

Fjällräven tipser om sovepose

Gode tips om hvordan man sover bedre i sovepose fra Fjällräven Mycket av kylan kommer från marken och ett bra liggunderlag är ett måste – eller två om du tältar på vintern. Tyngden från din Read more…