Oppstart Høsten 2017

Sommerferien og en flott helg med 100 års jubileum er over og det på tide å tenke på "vanlig" speiding igjen. Vi ledere gleder oss til å komme igang igjen, og håper å se mange nye og gamle speidere.

Flokken / Småspeideren dvs. de som går i 3. og 4. klasse begynner onsdag 6. september kl 18:30 på speiderhuset.

Troppen dvs. de som går i 5. - 9. klasse begynner torsdag 31. august kl 18:30 på speiderhuset

Roverne dvs. 10. klasse og eldre har oppstartstur fredag 8. sept kl. 20:30, oppmøte i speiderskjorte ved parkeringen til Elghytta. Les mer på facebookgruppen vår.

Terminlister vil komme her på websidene i løpet av ukene fremover og bli delt ut på de første møtene. Som vanlig er det veldig viktig å følge med på de for å se hvor man skal møte opp.

 

Oppdatering 2. Sept 2017: Terminlister for Troppen Høsten 2017 finner du her

Related Posts

Gruppen

Foreldrehjelp på Einarbuhelga 2017

Her er fordelingsliste over foreldre som har meldt seg på for å hjelpe oss. Det er helt sikkert noen mangler fordi vi har fått med oss alle som har sagt de kommer. Møt opp sammen Read more…

Lapper tropp

Oppdatert med powerpoint og video: Foreldremøte 9. november

Her er en kopi av powerpointen som ble vist frem på møtet: Foreldremøte Her er videoen fra NORD2017 som vi viste frem: https://www.youtube.com/watch?v=lVe45LGm_kk  Vi inviterer til foreldremøte for foreldre og foresatte for speidere i troppen. Tid: 9. Read more…

Møte

Aspirantmøte torsdag 2. nov

I kveld skal aspirantene trene på å pakke sekk. Alle skal derfor ha med seg pakket sekk etter pakkelisten til turen til helgen selv om man ikke skal være med på turen.