Romsåsen Gruver og Nikkeltunet i Kykkelsrud i Askim brukes flittig av oss til en mengde ulike speiderarrangement, enten det er kveldsmøter eller leir. Under finner du en enkel veibeskrivelse fra Askim.

Hvis du kjører E18 fra Askim mot Oslo: Fortsett 200m etter rundkjøringen Askim/nye motorveien. Ta av på Kykkelrudsveien- Følg den ca 300m ta av til parkering merket Gruver. Fra parkeringen går det en vei innover mot gruvene, alternativt starter en gangsti nedenfor parkeringsplassen (nedre vei).

Koordinater:
Lat: 59º 35' 14.3202"
Lon: 11º 6' 42.9498"

Ønsker du å lese mer om Romsåsen Gruver og arbeidet som gjøres der kan du finne mer informasjon på www.romsasen.no

Related Posts

Råd og Tips

Skihytta / Skistadion i Spydeberg – Veibeskrivelse

Alle veier fører til Rom» det er er ikke så mange veier til Skistadion i Spydeberg, så her velger vi å forklare den som er enklest. Fra Askim sentrum:  Kjør fylkesvei 128 (gamle E18) mot Read more…

Råd og Tips

Speiderhuset – Veibeskrivelse

Speiderhuset i Askim er det brune huset i enden av Tornerudveien. Bruk gjerne kartet under for å finne frem eller om du heller ønsker kan du bruke koordinatene under. Koordinater (EU89, UTM-sone 31) NORD 6633533.61 ØST 959283.86 Adresse Read more…