Oppdatert 22.06.17: Info om hvor mye man kan med på fly hjem (og dermed på toget til) har blitt oppdatert.

NORD2017 - Info 3.1

De som skal på haik (alle speidere) må ha med ryggsekk som er stor nok til turutstyr inkl. fellesutstyr.
Det kan være lurt å ha med en liten bag eller lign. som man kan brukes til klær ol. man ikke bruke bruker på haik, mens man er på haik.

Pakking og bagasje på fly
Hver person vil kunne ha med seg 1 kolli à 20 kg innsjekket bagasje på flyet og 8 kg håndbagasje. Håndbagasjen må være innenfor målene 55 × 20 × 40 cm. I tillegg kan man ta med en håndveske, en liten bæreveske til PC e.l.

OBS! Vi har ikke mulighet til å sende med bag / personlig utstyr i kontainer hjem, da kontainer ble mer enn full på veien opp. Så ikke pakk mer enn 20 + 8 kilo.

-----------

Her er (foreløpig) siste info om Nord2017. Det er en del å lese, men det er viktig at alle som skal være med eller har en speider som skal være med leser alt.

Det er info om:


Last ned Info3.1 her: Info_3.1_-_Nord_2017

Related Posts

Gruppen

Foreldrehjelp på Einarbuhelga 2017

Her er fordelingsliste over foreldre som har meldt seg på for å hjelpe oss. Det er helt sikkert noen mangler fordi vi har fått med oss alle som har sagt de kommer. Møt opp sammen Read more…

Lapper tropp

Oppdatert med powerpoint og video: Foreldremøte 9. november

Her er en kopi av powerpointen som ble vist frem på møtet: Foreldremøte Her er videoen fra NORD2017 som vi viste frem: https://www.youtube.com/watch?v=lVe45LGm_kk  Vi inviterer til foreldremøte for foreldre og foresatte for speidere i troppen. Tid: 9. Read more…

Møte

Aspirantmøte torsdag 2. nov

I kveld skal aspirantene trene på å pakke sekk. Alle skal derfor ha med seg pakket sekk etter pakkelisten til turen til helgen selv om man ikke skal være med på turen.