Categories: GruppenMøtereferat

Related Posts

Gruppen

Askim Speidergruppe kaller inn til Gruppeting #3 2017

Gruppeting er åpent for alle ledere, rovere og speidere. Alle medlemmer over 12 år samt valgte representanter fra troppen har stemmerett i gruppeting. Når: Tirsdag 26/9 2017 klokken 19-21:00 Hvor: Peisestua, speiderhuset Agenda: Agenda – Gruppeting #3 Askim Speidergruppe Read more…

Gruppen

Oppstart Høsten 2017

  Oppstart Høsten 2017 Sommerferien og en flott helg med 100 års jubileum er over og det på tide å tenke på «vanlig» speiding igjen. Vi ledere gleder oss til å komme igang igjen, og Read more…

100 år

100 år med speiding i Askim – bli med på leir og fest!

Helgen 25-27/8 feirer Askim Speidergruppe 100 år med speiding i Askim kommune. Her ønsker vi selvfølgelig at alle nåværende medlemmer og så mange som mulig av våre tidligere + venner av speidergruppen (foreldre, foresatte…) blir med Read more…