1 pakke bacon
3-4 fedd hvitløk
1 løk
1 boks kikerter
1 boks knuste tomater
1 terning kjøttbuljong
ev. tabasco
olje, salt & pepper

Kikertgryte, 4 personer

Skrell og hakk løken, skjær baconet i biter. Brun løk og bacon i litt olje. Skjær hvitløken i tynne skiver og ha dem i pannen. Smak til med salt og pepper. Tilsett kikerter, knuste tomater og buljong. La retten småkoke i noen minutter og smak til med tabasco.

Related Posts

Råd og Tips

Skihytta / Skistadion i Spydeberg – Veibeskrivelse

Alle veier fører til Rom» det er er ikke så mange veier til Skistadion i Spydeberg, så her velger vi å forklare den som er enklest. Fra Askim sentrum:  Kjør fylkesvei 128 (gamle E18) mot Read more…

Råd og Tips

Speiderhuset – Veibeskrivelse

Speiderhuset i Askim er det brune huset i enden av Tornerudveien. Bruk gjerne kartet under for å finne frem eller om du heller ønsker kan du bruke koordinatene under. Koordinater (EU89, UTM-sone 31) NORD 6633533.61 ØST 959283.86 Adresse Read more…

Romsåsen

Romsåsen – Veibeskrivelse

Romsåsen Gruver og Nikkeltunet i Kykkelsrud i Askim brukes flittig av oss til en mengde ulike speiderarrangement, enten det er kveldsmøter eller leir. Under finner du en enkel veibeskrivelse fra Askim. Hvis du kjører E18 Read more…